جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت ميوه اي
-(3 Body) 
بيسکويت ميوه اي
Visitor 429
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه 50 عدد بيسکويت:
کره / 185 گرم
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
خاکه قند / (120 گرم) ¾ پيمانه
گوشت ميوه (به دلخواه) / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
آرد ذرت / (110 گرم) ¾ پيمانه
آرد مخمردار / (185 گرم) 1 ¼ پيمانه
مواد لازم براي کرم:
خاکه قند / (160 گرم) 1 پيمانه
کره نرم شده / 2 قاشق چايخوري
گوشت ميوه / 1 قاشق غذاخوري

بيسکويت ميوه اي

کره، رنده پوست ليمو و خاکه قند الک شده را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا يکدست شوند. آردهاي الک شده و گوشت ميوه را اضافه مي کنيم، هم مي زنيم تا مخلوط شوند. مخلوط را با قاشق در قيفي که سر لوله آن متوسط باشد، مي ريزيم. مخلوط را به اشکال 2x 5 سانتي متري و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر با قيف مي زنيم. سيني ها را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه حرارت بالا مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند. نيمي از هر بيسکويت را در کرم مي زنيم و روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
تهيه کرم:
خاکه قند را در ظرف نسوز کوچکي الک مي کنيم، کره و گوشت ميوه را اضافه مي کنيم، خوب مخلوط مي کنيم تا خمير سفتي بدست آيد. سپس روي ظرف محتوي آب داغ مي گذاريم هم مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image