مواد لازم براي تهيه 25 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
پودر شکر / (75 گرم)1/2 پيمانه
شربت طلايي / 2 قاشق غذاخوري
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
آرد معمولي /(100 گرم) 2/3 پيمانه
زنجبيل / ½ قاشق چايخوري
زنجبيل شکرپوش خرد شده / ½ قاشق غذاخوري
گوشت ميوه (هر نوع ميوه) / 2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه کرم ميوه:
کره / 60 گرم
خاکه قند / (120 گرم) ¾ پيمانه
گوشت ميوه / 1 قاشق غذاخوري
اسانس ميوه يا عرق جات به دلخواه 2 قاشق چايخوري
کره، رنده پوست پرتقال، شکر و شربت طلايي را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا يکدست شوند. مواد خشک، زنجبيل شکرپوش و گوشت ميوه را در آن مي ريزيم و مجددا با همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد، ورز مي دهيم تا يکدست شود. خمير را بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي مترباز مي کنيم. با قالب گرد 4 سانتي متري خمير را قالب مي زنيم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم. سيني را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند. بيسکويت ها را دو تا دوتا با کرم ميوه ساندويچ مي کنيم چنانچه مايل باشيم مقداري خاکه قند اضافي روي آنها مي پاشيم.
تهيه کرم ميوه:
کره و خاکه قند الک شده را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا سبک و اسفنجي شود. سپس گوشت ميوه و اسانس ميوه دلخواه را اضافه و مخلوط مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت