در اين دستور العمل مي توان هم از آرد برنج هم از برنج آسياب شده استفاده کرد. آرد برنج در قياس با برنج آسياب شده کيفيت بهتري ارائه مي دهد.
آرد برنج/ 2 قاشق غذاخوري
خاکه قند/ (55 گرم) 1/3 پيمانه
آرد معمولي/ (300 گرم) 2 پيمانه
کره ريز شده/ 250 گرم
مواد خشک را در ظرف متوسطي الک مي کنيم، کره را در آن مالش مي دهيم. مواد را کاملا مخلوط مي کنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود.
نان قندي را مي توان به طرق مختلف پخت:
1- مخلوط را به طور يکدست و مساوي داخل يک قالب مستطيل29×19 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم. به شکل مستطيل يا مربع روي آن علامت گذاري مي کنيم، با چنگال به آرامي روي آن را سوراخ مي کنيم. تابه را به مدت 35 دقيقه در فر با درجه نسبتا کم مي گذاريم تا نان خشک شود. سپس بيرون آورده از جائيکه علامت گذاري کرديم مي بريم. قبل از آنکه نان ها را روي سيني مشبک بچينيم 10 دقيقه صبر مي کنيم.
2-مخلوط را به دو قسمت مي کنيم و در قالب هاي گرد 17 سانتي متري باز مي کنيم، به شکل برش هاي سه گوش روي آن علامتگذاري مي کنيم. با چنگال به آرامي روي آن را سوراخ سورا خ مي کنيم. قالب را به مدت 35 دقيقه در فر با درجه نسبتا کم مي گذاريم تا نان خشک شوند.نان ها را از آنجايي که علامتگذاري کرده بوديم مي بريم قبل از آنکه روي سيني هاي مشبک بچينيم تا خنک شوند، 10 دقيقه صبر مي کنيم.
3-مخلوط را به شکل دو دايره 18 سانتي متري در مي آوريم و در سيني هاي چرب شده فر مي گذاريم، روي آنها را به شکل برش هاي سه گوش علامتگذاري مي کنيم، با چنگال به آرامي روي آنها را سوراخ سوراخ مي کنيم. با انگشتان آغشته به آرد لبه هاي هر دو دايره را شکل مي دهيم. سيني را به مدت 35 دقيقه در فر با درجه نسبتا کم مي گذاريم تا نان ها خشک شوند. نان ها را از قسمت هاي علامت گذاري شده مي بريم، 10 دقيقه صبر مي کنيم، سپس آن ها را در سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
4-کمي آرد ذرت را در داخل يک قالب چوبي 11 سانتي متري نان قندي مي ماليم. قالب را تکان مي دهيم تا آرد ذرت اضافي بيرون بريزد. حدود 1/6 از مخلوط را در قالب آماده شده باز مي کنيم، خمير اضافي را در مي آوريم سپس به ته قالب ضربه مي زنيم تا خمير قالب زده بيرون آيد، آن را در سيني چرب شده فر مي گذاريم.اين عمل را با بقيه خمير انجام مي دهيم سيني فر را به مدت 25 دقيقه در فر با درجه نسبتا کم مي گذاريم تا نان قندي ها خشک شوند. 5 دقيقه صبر مي کنيم، سپس آنها را روي سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع: