مواد لازم:
کره/ 250 گرم
پودر شکر/ (75 گرم) 1/3 پيمانه
آرد برنج/ (35 گرم) ¼ پيمانه
آرد معمولي/ (335 گرم)2 ¼ پيمانه
کره و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده را داخل آن مي ريزيم خمير را مخلوط مي کنيم تا فرم گيرد و خميرسفتي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تايکدست شود. نان قندي اسکاتلندي را مي توان به طرق مختلف پخت:
خمير را در يک قالب مستطيل شکل 29×19 سانتي متري که چرب شده باز مي کنيم، به شکل دلخواه علامتگذاري مي کنيم، باچنگال روي آن را سوراخ سوراخ مي کنيم. قالب را به مدت 45 دقيقه در فر با درجه کم مي گذاريم. سپس بيرون آورده و از محل علامت گذاري شده مي بريم. 10 دقيقه صبر مي کنيم و بعد نان ها را روي سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
خمير را دو قسمت مي کنيم و در دو قالب گرد 17 سانتي متري پهن مي کنيم. به شکل برش هاي سه گوش روي آنها را علامتگذاري مي کنيم،باچنگال آن را سوراخ سوراخ مي کنيم قالب را به مدت 45 دقيقه درفربا درجه حرارت کم مي گذاريم سپس از جايي که علامتگذاري کرده بوديم، مي بريم، 10 دقيقه صبر مي کنيم و بعد نان ها را روي سيني مشبک مي چينيم تاخنک شوند.
آرد ذرت را داخل يک قالب چوبي 11 سانتي متري نان قندي مي ماليم. قالب را خوب تکان مي دهيم تا آرد اضافي آن بريزد. خمير را در قالب آماده شده پهن مي کنيم و خمير اضافي آن را مي گيريم، به ته قالب ضربه مي زنيم تا خمير قالب زده بيرون آيد و آنرا در سيني چرب شده فر مي چينيم. اين عمل را با بقيه خمير هم انجام مي دهيم. سيني را حدود 30 دقيقه در فر با درجه کم مي گذاريم تا نان ها خشک شوند. 5 دقيقه صبر مي کنيم و بعد نان ها را روي سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت