جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت مربايي
-(2 Body) 
بيسکويت مربايي
Visitor 418
Category: دنياي فن آوري
موادلازم براي تهيه حدود 20 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
وانيل / 1 قاشق چايخوري
شکر قهوه اي / (100 گرم) ½ پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
آرد سبوس دار / (200 گرم) 1 ½ پيمانه
پودر نارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
مرباي زردآلو / (125 ميلي ليتر) ½ پيمانه
مواد لازم براي تهيه کرم بيسکويت:
پودر شکر / (110 گرم) ½ پيمانه
ژلاتين / 3 قاشق چايخوري
آب / (125 ميلي ليتر) ½ پيمانه
وانيل / ½ قاشق چايخوري

بيسکويت مربايي

کره، وانيل و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود، تخم مرغ را اضافه کرده، مي زنيم تا مخلوط شوند. آرد الک شده را داخل آن مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا يکدست شود. خمير را بين دوکاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي متر باز مي کنيم با قالب دايره اي شکل 6 سانتي متري آن را قالب مي زنيم، به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم. سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم بيسکويت ها خنک شوند. روي بيسکويت ها را با قيف از کرم آماده کرده مي پوشانيم، در پودر نارگيل مي زنيم. سپس با قاشق مقداري مربا وسط بيسکويت ها مي ريزيم، در يخچال مي گذاريم تا کرم روي بيسکويت خودش را بگيرد.
تهيه کرم بيسکويت:
شکر، ژلاتين و آب را در تابه کوچکي مي ريزيم روي حرارت ملايم مي گذاريم. مرتب هم مي زنيم تا شکر حل شود. مخلوط به جوش آيد. ديگر هم نمي زنيم و بدون سر پوش مي گذاريم به مدت 5 دقيقه آرام آرام بجوشد. در دماي معمولي مي گذاريم تا خنک شود. مخلوط ژلاتين را با وانيل در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي به مدت 10 دقيقه مي زنيم تا مخلوط فرم بگيرد.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image