اين بيسکويت هاي ترد بايد قبل از پذيرايي آماده شوند.
مواد لازم براي تهيه حدود 15 عدد بيسکويت:
پودر شکر/ 2 قاشق غذا خوري
آرد معمولي/ 2 قاشق غذا خوري
زرده تخم مرغ / 1 عدد
شير / (125 ميلي ليتر) ½ پيمانه
کره / 60 گرم
وانيل / 1 قاشق چايخوري
خاکه قند / (40 گرم) ¼ پيمانه
مواد لازم براي تهيه خمير بيسکويت:
آرد معمولي / ( 150 گرم) 1 پيمانه
بادام خرد شده / (90 گرم) ¾ پيمانه
کره ريز شده / 90 گرم
زرده تخم مرغ / 1 عدد
وانيل / 1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه بادام سوخته :
بادام خلال شده / (35 گرم) ¼ پيمانه
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
آب / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
مرحله اول:
پودر شکر و آرد را در تابه کوچکي مي ريزيم، شيرو زرده تخم مرغ را با آن مخلوط مي کنيم، با کاردکي مي زنيم تا يکدست شوند. تابه را روي حرارت مي گذاريم هم مي زنيم تا مخلوط بجوشد و غليظ شود. روي مخلوط کرم کاستر را با پلاستيک مي پوشانيم، مي گذاريم تا خنک شود.
مرحله دوم (خمير بيسکويت):
آرد را در ظرف متوسطي الک مي کنيم، کره و بادام را اضافه ميکنيم. زرده تخم مرغ و وانيل را نيز در آن مي ريزيم مي زنيم تا خمير سفتي به دست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. روي آن را مي پوشانيم و به مدت 30 دقيقه در يخچال ميگذاريم.
مرحله سوم (بادام سوخته):
بادام ها را در سيني چرب شده فر مي ريزيم. شکر و آب را در تابه کوچکي مخلوط مي کنيم، روي حرارت مي گذاريم مرتب هم مي زنيم تا شکر حل شود بدون آنکه بجوشد. همچنان آن را روي حرارت مي گذاريم تا آرام آرام بجوشد بدون آن که آن را هم بزنيم تا زمانيکه مخلوط طلايي شود. مخلوط شکر طلايي را روي بادام ها مي ريزيم، مي گذاريم خودش را بگيرد. بادام سوخته را کاملا خرد مي کنيم.
مرحله چهارم:
خمير بيسکويت را بين دوکاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي متر باز مي کنيم، با قالب گرد 6 سانتي متري آن را قالب مي زنيم و به فاصله 3 سانتي متر ازهم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم. سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند. مي گذاريم بيسکوئيت ها خنک شوند.
مرحله پنجم (تکميل مايه کاستر):
کره و وانيل را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا هر چه بيشتر سفيد شود. خاکه قند را در آن مي ريزيم، مجددا مي زنيم تا کاملا يکدست شود.
مرحله ششم ( تکميل بيسکويت ها):
بيسکويت ها را با مايع کاستر ساندويچ مي کنيم، اطراف بيسکويت هاي ساندويچ شده را کمي مايه مي ماليم و لبه هاي آن را بادام سوخته مي غلتانيم. چنانچه مايل باشيم، کمي خاکه قند اضافي روي آن مي پاشيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت