جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني هاي شکلاتي
-(2 Body) 
شيريني هاي شکلاتي
Visitor 396
Category: دنياي فن آوري
( مخصوص مهماني هاي مجلل)
مواد لازم براي تهيه حدود 30 عدد:
کره/ 90 گرم
وانيل/ ½ قاشق چايخوري
پودر شکر/ (55 گرم) ¼ پيمانه
زرده تخم مرغ/ 2 عدد
نسکافه/ 1½ قاشق چايخوري
آب داغ/ 1 قاشق چايخوري
آرد معمولي/ (255 گرم) 1 ½ پيمانه
مواد لازم براي رويه:
سفيده تخم مرغ/ 2 عدد
پودر شکر/ (165 گرم) ¾ پيمانه
وانيل/ 1 قاشق چايخوري
پودر نارگيل/ (125 گرم) 1 ½ پيمانه
فندق بو داده، کاملا خرد شده / (75 گرم) ½ پيمانه
مرباي زردآلو (80 ميلي ليتر) 1/3 پيمانه
شکلات سياه آب شده / 200 گرم
روغن نباتي مايع / 2 قاشق چايخوري
مرحله اول:
کره و وانيل و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. زرده تخم مرغ را در آن مي ريزيم، مي زنيم، مخلوط نسکافه و آب را نيز در آن مي ريزيم. آرد الک شده را اضافه مي کنيم، خوب مي زنيم تا خمير سفتي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا يکدست شود. خمير را بين دوکاغذ شيريني پزي به ضخامت 3 ميلي متر باز مي کنيم، با قالب گرد 5 سانتي متري آن را قالب مي زنيم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم.

شيريني هاي شکلاتي

مرحله دوم:
سفيده هاي تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا پف کنند. بتدريج شکر را اضافه مي کنيم، مي زنيم تا شکر حل شود. وانيل، پودر نارگيل و فندق را در آن مي ريزيم خوب مي زنيم. مخلوط را با قاشق در قيفي که سر لوله آن 1 سانتي متر باشد مي ريزيم. مخلوط را با قيف، دور تا دور لبه هاي شيريني مي ريزيم. به اندازه ½ قاشق چايخوري مربا در وسط دايره ها مي ريزيم. سيني ها را به مدت 5 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم، سپس درجه فر را کم مي کنيم و مجددا 12 دقيقه ديگر در فر مي گذاريم تا رويه آنها سفت شود. سپس روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.

شيريني هاي شکلاتي

مرحله سوم:
شيريني ها را از قسمت رويه در مخلوط شکلات و روغن مي زنيم، روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.

شيريني هاي شکلاتي

منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image