موادلازم براي تهيه حدود 24 عدد شيريني:
کره / 185 گرم
پودر شکر / (75 گرم) 1/3 پيمانه
خمير بادام (آرد بادام خمير شده) / 60 گرم
زرده تخم مرغ / 2 عدد
شربت توت فرنگي / 2 قاشق چايخوري
آرد معمولي / (260 گرم) 1 ¾ پيمانه
مرباي توت فرنگي / 2 قاشق غذا خوري
کره ليمو / 2 قاشق غذاخوري
خاکه قند
مرحله اول:
کره، شکر و پوره بادام را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. زرده هاي تخم مرغ و شربت توت فرنگي را اضافه و مخلوط مي کنيم آرد الک شده را نيز در آن ريخته هم مي زنيم تا مخلوط شوند.
مرحله دوم:
مخلوط را با قاشق در قيفي که لوله سر آن متوسط باشد مي ريزيم. دو سيني را که داراي 12 حفره گرد مي باشند آماده مي کنيم، (سيني هايي که مخصوص تهيه پاي است) مخلوط را با قيف در اين سيني ها مي زنيم.
مرحله سوم:
مخلوط را با يک کارد صاف مي کنيم.
مرحله چهارم:
مجددا با قيف، مخلوط را دور تا دور لبه هاي مخلوط صاف شده، مي زنيم.
مرحله پنجم:
سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه نسبتا بالا مي گذاريم تا شيريني ها کمي برشته شوند. روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند. خاکه قند الک شده را روي آن مي پاشيم. با قاشق کره ليمو و مربا در وسط آنها مي گذاريم.
منبع:مجله انواع بيسکويت