مواد لازم براي تهيه حدود 25 عدد:
سفيده تخم مرغ / 1 عدد
عسل / ½ قاشق چايخوري
بادام خرد شده / (185 گرم) 1 ½ پيمانه
پودر شکر / (165 گرم) ¾ پيمانه
خاکه قند / (40 گرم) ¼ پيمانه
بادام ورقه شده / (20 گرم) ¼ پيمانه
سفيده تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا پف کند. عسل را اضافه مي کنيم، مي زنيم تا مخلوط شوند. بادام خرد شده و شکر را داخل آن مي ريزيم، مخلوط مي کنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق چايخوري درست مي کنيم و در خاکه قند الک شده مي غلتانيم، به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم، با انگشت روي آنها فشار مي دهيم تا تخت شوند. روي آنها بادام ورقه شده مي گذاريم. سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه نسبتا ملايم مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت