مواد لازم براي تهيه حدود 25 عدد شکلات:
شکلات سياه آب شده / 125 گرم
زرده تخم مرغ / 1 عدد
خاکه قند / (55 گرم) 1/3 پيمانه
کره / 60 گرم
شکلات سياه آب شده اضافي / 125 گرم
نسکافه / 1 قاشق چايخوري
آب داغ / 1 قاشق چايخوري
مرحله اول:
شکلات را به طور مساوي 25 قالب از جنس فويل مي ريزيم در يخچال ميگذاريم تا خودشان را بگيرند.
مرحله دوم:
زرده تخم مرغ وخاکه قند را در ظرف نسوز متوسطي مي ريزيم، روي ظرف محتوي آبي که در حال جوشيدن است مي گذاريم، هم مي زنيم تا آرام آرام غليظ شود،مي گذاريم خنک شود. کره را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم شود. مخلوط تخم مرغ، شکلات اضافي خنک شده و مخلوط آب و نسکافه را اضافه مي کنيم، مي زنيم تا خوب مخلوط شوند. به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم تا سفت شود.
مرحله سوم:
اين مخلوط را با قاشق در قيفي که لوله سر آن کوچک باشد مي ريزيم، با قيف در قالبهايي که شکلات ريخته بوديم مي زنيم به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. قبل از سرو آنها را از فويل در مي آوريم.
منبع:مجله انواع بيسکويت