شکلات سياه آب شده / 185 گرم
کره آب شده / 20 گرم
نان بستني يا ورقه ويفر آماده / 22 عدد
کره اضافي / 20 گرم
شير عسل / (180 ميلي ليتر)3/4 پيمانه
شربت طلايي / 1½ قاشق غذاخوري
کره بادام زميني /3 قاشق چايخوري
مرحله اول:
يک قالب مستطيل شکل 29×19 سانتي متري را که چرب شده است با فويل مي پوشانيم، به طوريکه ديواره هاي آن را هم بگيرد. نيمي از شکلات و کره آب شده را در قالب مي ريزيم.
مرحله دوم:
نيمي از ويفرها را روي شکلات کف قالب مي گذاريم، به مدت 10 دقيقه در يخچال مي گذاريم.
مرحله سوم:
کره اضافي، شيرعسل و شربت طلايي را در قالب متوسط مي ريزيم، مخلوط مي کنيم، روي حرارت مي گذاريم تا به مدت 3 دقيقه آرام آرام جوش آيد،مداوم هم مي زنيم تا کارامل طلايي رنگ شود. کره بادام زميني را هم در آن مي ريزيم وهم مي زنيم کارامل داغ را روي ويفرها مي ريزيم و بقيه ويفرها را روي کارامل مي چينيم، مرتب مي کنيم تا روي آنها را کاملا بگيرد.
مرحله چهارم:
بقيه شکلات را روي ويفرها مي ريزيم، به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم تا خودش را بگيرد. سپس با يک کارد دندانه دار به شکل سه گوش آن را تکه تکه مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت