مواد لازم براي تهيه حدود 30 عدد ريس:
شکلات سياه آب شده / 185 گرم
خامه ترش / (125 ميلي ليتر) ½ پيمانه
بيسکويت ساده شيرين / 250 گرم
اسانس ميوه دلخواه / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
بادام زميني بي نمک بوداده کاملاخرد شده / (150 گرم) 1 پيمانه
کره آب شده / 185 گرم
کاکائو / (25 گرم) ¼ پيمانه
خاکه قند / (160 گرم) 1 پيمانه
شکلات سياه آب شده اضافي / 125 گرم
کره آب شده اضافي / 30 گرم
پودر نارگيل / (90 گرم) 1 پيمانه
مرحله اول:
مخلوط شکلات وخامه را در ظرف کوچکي مي ريزيم روي آن را مي پوشانيم وبه مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم تا سفت شود. سپس از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق چايخوري درست مي کنيم و در سيني هايي که با فويل پوشانده شده اند، مي گذاريم. سيني ها را در يخچال مي گذاريم تا گلوله هاي شکلاتي سفت شوند.
مرحله دوم:
بيسکويت ها را کاملا خرد مي کنيم و با اسانس دلخواه بادام زميني، کره، کاکائو و خاکه قند الک شده خوب مخلوط مي کنيم.
مرحله سوم:
از اين مخلوط به اندازه قاشق چايخوري بر مي داريم و گلوله هاي شکلاتي را با آن مي پوشانيم، مجددا در سيني ها مي گذاريم. به مدت 1 ساعت يا تا وقتي که سفت شوند در يخچال قرار مي دهيم.
مرحله چهارم:
گلوله ها را در مخلوط شکلات اضافي، کره اضافي و پودر نارگيل مي غلتانيم، داخل سيني ها بر مي گردانيم، در يخچال مي گذاريم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت