مواد لازم براي تهيه حدود 20 عدد ويفر:
کره / 50 گرم
شربت طلايي / 1 ½ قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي / 2 قاشق غذاخوري
آرد معمولي / 2 قاشق غذاخوري
بادام خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
شکلات سياه آب شده / 125 گرم
روغن نباتي / 1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه کرم شکلات:
خامه / (80 ميلي ليتر) 1/3 پيمانه
شکلات سياه آب شده / 125 گرم
اسانس ميوه / 1 قاشق غذاخوري
کره / 60 گرم
مرحله اول:
کره، شربت طلايي و شکر را در تابه کوچکي مخلوط مي کنيم، روي حرارت مي گذاريم تا کره آب شود. آرد الک شده و بادام ها را در آن مي ريزيم، مخلوط مي کنيم. به اندازه ½ قاشق چايخوري از مخلوط بر مي داريم و به فاصله 5 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم. سيني ها را به مدت 5 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا کمي برشته شوند. از فر بيرون مي آوريم، مي گذاريم يک دقيقه بماند تا کمي خنک شوند. ويفرها را با کارد فلزي از سيني بر مي داريم و روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
مرحله دوم:
روي نيمي از ويفرها از مخلوط شکلات و روغن مي ريزيم ويفرها را طوري که شکلات رو به بالا باشد. در سيني ها مي چينيم، مي گذاريم خودشان را بگيرند.
مرحله سوم:
کرم شکلات رادر قيفي که سر لوله آن کوچک باشد، مي ريزيم و روي بقيه ويفرها ( ويفرهاي ساده بدون شکلات) مي زنيم، روي آنها يک ويفر شکلاتي که در مرحله اول تهيه شده و در مرحله دوم شکلات ماليديم مي گذاريم.
تهيه کرم شکلات:
خامه را در تابه کوچکي مي ريزيم، روي حرارت مي گذاريم هم مي زنيم تا داغ شود. کرم را از ري حرارت بر مي داريم و فورا شکلات و سپس اسانس ميوه را در آن مي ريزيم، مخلوط مي کنيم و به مدت 10 دقيقه در يخچال مي گذاريم. کره و مخلوط شکلات را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا سبک و اسفنجي شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت