جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيکن استروگانف
-(3 Body) 
چيکن استروگانف
Visitor 259
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري، پياز متوسط سه عدد (به صورت حلقه هاي نازک بريده شود)، فلفل دلمه اي يک عدد (تخم آن درآورده و نازک بريده شود)، نمک يک و نيم قاشق چاي خوري، فلفل يک و نيم قاشق چاي خوري، قارچ متوسط 15 عدد (نازک بريده شود)، سينه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد (به صورت رشته اي با ضخامت يک سانتي متر درآورده شود)، آب مرغ 2 پيمانه، سس باربکيو 2 قاشق غذاخوري، خردل 2 قاشق غذاخوري، سس قرمز تند يک قاشق چاي خوري، خامه ترش نصف پيمانه.

طرز تهيه:
 

در تابه اي بزرگ، يک قاشق روغن بريزيد و پيازها را حدود 8 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شوند. فلفل دلمه اي، نصف قاشق چاي خوري نمک و يک چهارم قاشق چاي خوري فلفل و قارچ ها را به تابه اضافه کنيد و حدود 6 دقيقه يا تا زماني که آب قارچ ها روان شود، آنها را تفت دهيد. مواد فوق را از صافي رد کنيد و حدود نصف پيمانه از آب حاصله را نگه داريد. تابه را دوباره روي حرارت قرار دهيد و يک قاشق روغن باقيمانده را در آن بريزيد. روي سينه مرغ، باقيمانده نمک و فلفل را بپاشيد و حدود 5 دقيقه آنها را در روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند، سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنيد و کنار بگذاريد. آب مرغ و سبزيجات را در ظرف بجوشانيد و هر چه از مواد به ته تابه چسبيده را با يک قاشق چوبي از ته ظرف جدا کنيد و بگذاريد همراه با سس بجوشند. سس باربکيو، خردل و سس قرمز تند را به محتواي ظرف اضافه کنيد. بگذاريد تا آنجا بجوشند که يک و نيم پيمانه آب از آنها باقي بماند. آب باقيمانده بايد کمي غليظ باشد. حرارت را کم کنيد و خامه ترش را به آن اضافه کنيد و ديگر نگذاريد سس بجوشد. سپس مرغ و سبزيجات را به تابه اضافه کنيد و تا حدي به آنها حرارت دهيد که گرم شوند.
چيکن استروگانف را مي توانيد روي انواع برنج و ماکاروني بريزيد يا همراه با نان تست ميل کنيد.
منبع:کوچه ما شماره 13
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image