مواد لازم براي 6 نفر:
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري، پياز متوسط سه عدد (به صورت حلقه هاي نازک بريده شود)، فلفل دلمه اي يک عدد (تخم آن درآورده و نازک بريده شود)، نمک يک و نيم قاشق چاي خوري، فلفل يک و نيم قاشق چاي خوري، قارچ متوسط 15 عدد (نازک بريده شود)، سينه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد (به صورت رشته اي با ضخامت يک سانتي متر درآورده شود)، آب مرغ 2 پيمانه، سس باربکيو 2 قاشق غذاخوري، خردل 2 قاشق غذاخوري، سس قرمز تند يک قاشق چاي خوري، خامه ترش نصف پيمانه.
طرز تهيه:
در تابه اي بزرگ، يک قاشق روغن بريزيد و پيازها را حدود 8 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شوند. فلفل دلمه اي، نصف قاشق چاي خوري نمک و يک چهارم قاشق چاي خوري فلفل و قارچ ها را به تابه اضافه کنيد و حدود 6 دقيقه يا تا زماني که آب قارچ ها روان شود، آنها را تفت دهيد. مواد فوق را از صافي رد کنيد و حدود نصف پيمانه از آب حاصله را نگه داريد. تابه را دوباره روي حرارت قرار دهيد و يک قاشق روغن باقيمانده را در آن بريزيد. روي سينه مرغ، باقيمانده نمک و فلفل را بپاشيد و حدود 5 دقيقه آنها را در روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند، سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنيد و کنار بگذاريد. آب مرغ و سبزيجات را در ظرف بجوشانيد و هر چه از مواد به ته تابه چسبيده را با يک قاشق چوبي از ته ظرف جدا کنيد و بگذاريد همراه با سس بجوشند. سس باربکيو، خردل و سس قرمز تند را به محتواي ظرف اضافه کنيد. بگذاريد تا آنجا بجوشند که يک و نيم پيمانه آب از آنها باقي بماند. آب باقيمانده بايد کمي غليظ باشد. حرارت را کم کنيد و خامه ترش را به آن اضافه کنيد و ديگر نگذاريد سس بجوشد. سپس مرغ و سبزيجات را به تابه اضافه کنيد و تا حدي به آنها حرارت دهيد که گرم شوند.
چيکن استروگانف را مي توانيد روي انواع برنج و ماکاروني بريزيد يا همراه با نان تست ميل کنيد.
منبع:کوچه ما شماره 13