جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک شکلاتي به شيوه مارتا استوارت
-(18 Body) 
کيک شکلاتي به شيوه مارتا استوارت
Visitor 441
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

يک فنجان کره (مقداري هم براي چرب کردن ماهيتابه)، يک دوم فنجان کاکائوي تلخ (مقداري هم براي ماهيتابه)، دو فنجان آرد، يک دوم قاشق چاي خوري بيکينگ پودر، يک دوم قاشق چاي خوري جوش شيرين، يک دوم قاشق چاي خوري نمک، يک و نيم فنجان شکر، دو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ، 6 اونس (هر اونس برابر با 1/31 گرم) شکلات آب شده، يک قاشق چاي خوري وانيل، يک فنجان سرشير کم چرب.


طرز تهيه:
 

فر را تا 350 درجه فارنهايت گرم کنيد. تا 8 اينچ (هر اينچ معادل 2/54 سانتي متر) اطراف ماهيتابه را چرب کنيد. کاکائو را داخل ماهيتابه بپاشيد. ته ماهيتابه را با کاغذ پوستي بپوشانيد. در يک کاسه سايز متوسط، آرد،‌ کاکائو، بيکينگ پودر، جوش شيرين و نمک را بريزيد و هم بزنيد. با يک همزن برقي در يک کاسه بزرگ تر، کره و شکر را با هم مخلوط کنيد تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفيده تخم مرغ را در يک لحظه به آن اضافه کنيد. بعد از اين که هر کدام از مواد را اضافه مي کنيد، و آرد را در ابتدا و انتها بريزيد.
مايه کيک را در ماهيتابه به دو نيم تقسيم نموده و صاف کنيد. اجازه دهيد کيک آن قدر بپزد تا وقتي که يک خلال دندان را در قسمت مرکزي کيک فرو کرديد، تميز بيرون بيايد (حدود 40 الي 45 دقيقه). اجازه دهيد تا 15 دقيقه ماهيتابه سرد شود. يک چاقو را دور تا دور هر ماهيتابه فرو کنيد و کيک را برگردانيد تا کاملا سرد شود. از يک تخته مخصوص کيک پزي دوردار استفاده کنيد و کيک را روي آن سطح برعکس کنيد. يکي از کيک ها را روي ورقه بگذاريد و قسمت بالايي آن را با يک سوم شکلات آغشته کنيد. دومين کيک را روي آن بگذاريد و شکلات باقيمانده را روي آن بريزيد و اطراف کيک را هم با آن آغشته کنيد. از دو کفگير فلزي استفاده کنيد و با دقت شکلات ها را روي آن بپوشانيد و داخل يک سيني بگذاريد.
منبع:کوچه ما شماره 13
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image