مواد لازم براي 2 نفر :
1 عدد : پياز كوچك
4عدد : قارچ
1 عدد : فلفل سبزكوچك
1 عدد : گوجه فرنگي
سه چهارم ليوان : پنير پيتزاي رنده شده
به ميزان لازم : خميرنان سفيد
سس پيتزا :
يك دوم قاشق غذاخوري :مرزن جوش و يا اورگانو
يك سوم قاشق چايخوري :پودر سير
يك دوم قاشق غذاخوري :روغن زيتون
به مقدار كم :پودر فلفل و نمك
يك دوم فنجان :سس گوجه فرنگي
طرز تهيه:
ابتدا كليه مواد سس را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد ( توجه داشته باشيد چنانچه سس گوجه فرنگي شور بود، نمك را از مخلوط فوق حذف كنيد). سپس پياز، قارچ، فلفل سبز و گوجه فرنگي را خرد كرده، كنار بگذاريد. خمير پيتزا را روي تخته باز كنيد. براي جلوگيري از چسبندگي خمير ، قدري آرد روي تخته بپاشيد. سپس سس را روي خمير بماليد و پنير پيتزا را روي آن بريزيد. سبزي هاي خرد شده( پياز ، فلفل سبز و...) را روي آن بپاشيد. در فر به مدت 25-20 در دماي F ْ450 قرار دهيد. مدت طبخ اين غذا، 40 دقيقه است.
نكات تغذيه اي:
اين غذا مملو از انواع ويتامين هاي A,B,C مي باشد. و براي كساني كه رژيم گياهخواري دارند مناسب است . پودر سير هم غذا را خوش طعم كرده و ضمناً داراي خواص ضد عفوني كننده و كاهش دهنده فشار خون است.