? مواد لازم :
? ميگوي درشت : 16 تا 20عدد
? تره فرنگي : 500گرم
? كره : يك سوم پيمانه
? كدو: 2 عدد، حدود 500گرم
? جوز هندي : يك چهارم قاشق چايخوري
? پودر سير: يك چهارم قاشق چايخوري
? پنير گودا: 125گرم
? آب مرغ: سه چهارم پيمانه
? خامه : 125گرم م
? زرده تخم مرغ: 1عدد
? جعفري خرد شده : يك دوم پيمانه
? نمك و فلفل : به ميزان لازم
? طرز تهيه :
تره فرنگي را بشوييد و به صورت خلالهاي خيلي ريز درآوريد. آن را در 3 قاشق سوپخوري كره تفت دهيد تاشفاف شود. كدوها را نيز خلال كرده و به تره فرنگي افزوده و حدود 2 دقيقه تفت دهيد. نمك ، فلفل و جوزهندي را به آن اضافه كنيد. مواد را در ظرف نسوزي كه چرب كرده ايد، قرار دهيد. باقي مانده كره را داغ كنيد وپودر سير را در داخل كره ريخته و ميگوها را حدود 2 دقيقه در آن تفت دهيد و روي سبزيها بريزيد. پنير را رنده كنيد. آب مرغ، خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد و روي مواد بريزيد، سپس ظرف را در حدود 10 دقيقه در فر با دماي 400 درجه فارنهايت قرار دهيد. جعفري خردشده را در آخر روي غذابريزيد.
منبع:www.vista.ir /ن