? مواد لازم:
? ميگوي درشت : 16 تا 20عدد
? تره فرنگي : 500گرم
? کره : يک سوم پيمانه
? کدو: 2 عدد( حدود 500گرم)
? جوز هندي : يک چهارم قاشق چايخوري
? پودر سير: يک چهارم قاشق چايخوري
? پنير گودا: 125گرم
? آب مرغ: سه چهارم پيمانه
? خامه : 125گرم
? زرده تخم مرغ: 1عدد
? جعفري خرد شده : يک دوم پيمانه
? نمک و فلفل : به ميزان لازم
? طرز تهيه:
تره فرنگي را بشوييد و به صورت خلالهاي خيلي ريز درآوريد. آن را در 3 قاشق سوپخوري کره تفت دهيد تاشفاف شود. کدوها را نيز خلال کرده و به تره فرنگي افزوده و حدود 2 دقيقه تفت دهيد. نمک ، فلفل و جوزهندي را به آن اضافه کنيد. مواد را در ظرف نسوزي که چرب کرده ايد، قرار دهيد. باقي مانده کره را داغ کنيد وپودر سير را در داخل کره ريخته و ميگوها را حدود 2 دقيقه در آن تفت دهيد و روي سبزيها بريزيد. پنير را رنده کنيد. آب مرغ، خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط کنيد و به آن نمک و فلفل بزنيد و روي مواد بريزيد، سپس ظرف را در حدود 10 دقيقه در فر با دماي 400 درجه فارنهايت قرار دهيد. جعفري خردشده را در آخر روي غذابريزيد.
منبع:www.vista.ir /ن