موادلازم :
قارچ ورق شده /500 گرم
شير/2 ليوان يا 500 ميلي ليتر
آب مرغ/2 ليوان يا 500 ميلي ليتر
کره/50 گرم
آرد/3 قاشق غذاخوري
خامه/به ميزان دلخواه
نمک و فلفل سياه/ به ميزان لازم
زعفران آب کرده/کمي
هويج پخته و رنده شده/دوسوم ليوان
پياز متوسط/1 عدد
جعفري/به مقدارلازم
طرز تهيه:
اين سوپ درعين حال که بسيارلذيذ و پرطرفداراست با مواد بسيارساده و دردسترس و به روش بسيارآساني تهيه مي شود. من فکرمي کنم سوپي سبک و مناسب براي لحظه هاي افطار يا سحر درسفره هاي ماه مبارک رمضان است. ابتدا کره راداخل قابلمه اي گذاشته تا آب شود.بعد از آن پيازها رابه شکل نگيني کاملاًريز،خردکرده و داخل کره کمي تفت مي دهيم تا نرم شود. سپس آرد رابه آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه مي دهيم. تابوي خامي آن گرفته شود .قارچ هاي ورقه شده را(که ازقبل به آن آبليمو زده ايم تا سياه نشوند )به مخلوط اضافه کرده و به تفت دادن ادامه مي دهيم درهمين هنگام کمي از شيررابه مواد اضافه کرده (شيرحتماً بايد سرد باشد )و به هم مي زنيم تا آرد گلوله نشود وقتي يک دست شد ،بقيه شير و آب مرغ رااضافه مي کنيم شعله را متوسط کرده وآرام آرام به هم مي زنيم تا مواد به جوش آمده و کمي غليظ شود.حالا ديگر سوپ آماده است .وقتي سوپ جا افتاد به آن زعفران آب کرده ،خامه، جعفري و هويج اضافه مي کنيم و سوپ رادرحدي که گرم شود روي گاز قرارداده و پس از آن سرو مي کنيم .براي سروکردن انواع آش و سوپ ،هيچ وقت ليموترش و فلفل سياه رافراموش نکنيد ؛اين ترکيب طعم بي نظيري را به سوپ مي دهد.
منبع:نشريه زندگي ايده آل,شماره 48