مواد لازم
ماکاروني : 600 گرم
پنير گروير : 150 گرم
کره : 50 گرم
سس فرانسه : 2 فنجان
نمک : قدري
فلفل : قدري
طرز تهيه
ظرف نسبتاً بزرگي را پر از آب ميکنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب ميريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن ميريزيم و يک دو قاشق روغن در آن ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملاً نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش ميريزيم و مقداري آب نيم گرم بروي آن ميدهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود.
در صورتيکه بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلاً آماده کنيم، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آن را در ظرف آب سرد ميريزيم در اينصورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد.
سپس ته ظرف نسوز مناسبي را کمي پنير رنده شده ميپاشيم، بعد يک رديف ماکاروني ميريزيم و کمي سس و کمي پنير رنده شده و باز کمي ماکاروني و به همين ترتيب مواد را ميريزيم تا تمام شود کمي پنير روي آن ميپاشيم، سپس کره را داغ ميکنيم و روي آن ميدهيم بعد ظرف را روي پنجره آخر فر بهطرف بالا قرار ميدهيم تا با حرارت 350 درجه نيمساعت بماند و کمي روي آن برشته شود.
اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر ميباشد.
منبع: www.vista.ir /ن