موادلازم:
آرد سفيد گندم /100 گرم
نشاسته گل/ 50 گرم
آرد برنج/ 50 گرم
آب سرد/10 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ/6 عدد
پودرقند هل دار/به ميزان لازم
دستورتهيه:
آماده کردن نان پنجره اي بسيارساده است،اما نکته اي ظريف دارد که حين توضيحات به آن اشاره خواهم کرد براي آماده کردن مايه شيريني ابتدا نشاسته راداخل آب سرد حل کرده و به هم مي زنيم. تا يک دست شود سپس تخم مرغها رااضافه کرده و به خوبي با مواد مخلوط مي کنيم. درآخرآرد رابه آن اضافه کرده و با يک همزن مفتولي سيمي آن قدر به هم مي زنيم تا مايه صاف و مطلوب به دست آيد. قالب مخصوص نان پنجره اي را داخل روغن داغ گذاشته تا کمي حرارت روغن رابه خودبگيرد .نکته قابل توجه اين کارهمين است که قالب بايد نه خيلي داغ و نه چندان سرد باشد. آن راداخل مايه مي زنيم طوري که روي لبه هاي بالايي قالب را نپوشاند. سپس قالب را داخل روغن داغ زده تکان مي دهيم تا مايه پف کرده و ازقالب جداشود. اين کارچندثانيه بيشترطول نمي کشد. پس ازآن نان رادرروغن پشت و روکرده و ازروغن خارج مي کنيم دقت کنيد رنگ شيريني طلايي خيلي روشن باشد .اگرکمي تيره شود مزه سوخته مي گيرد. پس ازخارج کردن ازروغن آن را روي دستمال حوله اي آشپزخانه مي گذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شده وبعد ازخنک شدن روي تمامي آن ها راپودرقند هل دار مي پاشيم و داخل ظرف ياسبد مورد نظرسرومي کنيم.
منبع:نشريه زندگي ايده آل,شماره 48