موادلازم براي 4 تا 5 نفر:
برنج /3 پيمانه(800 گرم)
مرباي خلال پوست پرتقال/ به ميزان لازم
زعفران آب کرده/ به ميزان لازم
خلال پسته و بادام /به اندازه دلخواه
مرغ پخته ياسرخ شده زعفراني/ يک عدد يا حدود 16 عدد فيله مرغ
دستورتهيه:
ابتدا برنج را که ازچندساعت پيش خيس کرده ايم داخل قابلمه آب درحال جوش مي ريزيم. ميزان آب مهم نيست چون برنج راآبکش کرده و آبش را دورمي ريزيم.
پس از اينکه برنج قد کشيد و پخته شد آن راآبکش کرده و ته قابلمه مناسب دم کردن برنج ته ديگ مورد نظررا قرارمي دهيم. براي اين پلو ته ديگ ريخته وروي آن رابه ميزان دلخواه ازمربا قرارمي دهيم اين کاررا ادامه مي دهيم تامربا و برنج تمام شود. پلو رامي گذاريم تا دم بکشد. سپس هنگام کشيدن داخل ديس لابه لا وروي آن را خلال پسته و بادام مي پاشيم .براي خوشمزه ترشدن درآخرکارروي پلو راشهد مربا مي ريزيم مرغ رامي توانيم لابه لاي برنج گذاشته يا جداگانه سرو مي کنيم
منبع:نشريه زندگي ايده آل,شماره 48