اين هم از آن دسته غذاهايي است که به همراه مقداري سبزيجات و ليمو ترش تازه بسيار مناسب براي دوران بارداري است.
مواد لازم براي يک نفر :
ماهي قزل آلا /يک عدد
پياز کوچک/ 4 تا 5 عدد
فلفل دلمه اي /1 عدد
زعفران آب کرده /به ميزان لازم
زردچوبه/ به ميزان لازم
پودرتخم گشنيز/ 2 قاشق چاي خوري
پودرزنجبيل/ 2 قاشق چاي خوري
روغن مايع /به ميزان لازم
سير/ يک حبه
آب ليموترش تازه/ به ميزان لازم
نمک وفلفل/ به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتداشکم ماهي رابازکرده داخل آن را کاملاً خالي و تميز مي کنيم. پيازو فلفل را بصورت خلال هاي باريک خردکرده ،ماهي راداخل يک ديس قرارداده و پياز و فلفل راروي آن مي ريزيم. روي ماهي و داخل شکم آن را به زعفران و آب ليموترش تازه آغشته مي کنيم ،حبه سير رابا پشت کارد له کرده، گشنيز خردشده، ادويه جات ،نمک وفلفل رابا آن مخلوط مي کنيم بهتر است دراين مرحله مقداري پياز و فلفل دلمه اي خردشده رانيز به مخلوط اضافه کنيم .(تصوير ا)سپس داخل شکم ماهي را پرمي کنيم.(نصوير2) الان ماهي آماده است و بايد چندساعت با اين مواد مزه دارشود. پس ازمزه دارشدن ماهي را3 تا 4 دقيقه داخل استيک ميکراستيک کرده ياروي گريل کباب مي کنيم. (دردوران بارداري بهتراست از گوشت هاي کبابي استفاده شده و ماهي راسرخ نکنيد. ولي اگرخواستيد مي توانيد اين ماهي راداخل روغن شناور و سرخ کنيد. )

منبع:نشريه زندگي ايده آل,شماره 48