? مواد لازم:
? سينه مرغ: 4 عدد (هر كدام 175 گرم)
? آرد: 2 قاشق سوپخوري
? كره: يك سوم پيمانه
? پياز: 500 گرم
? خامه: 200 گرم
? پنير گودا: 200 گرم
? نمك و فلفل: به ميزان لازم
? طرز تهيه:
سينههاي مرغ را نمك و فلفل بزنيد و درآرد بغلتانيد و در 2 قاشق سوپخوري كره از هر طرف سرخ كنيد.
سپس آن را در ظرف نسوزي كه قبلا كره چرب كردهايد قرار دهيد. پيازها را پوست گرفته، حلقه حلقه كنيد و در باقيمانده كره تفت دهيد تا طلايي شوند. سپس پيازهاي سرخ شده را روي تكههاي مرغ قرار دهيد و روي آنها را خامه بريزيد و با فويل بپوشانيد و يك شب در يخچال قرار دهيد تا كاملا به خورد مرغ برود.
روز بعد پنير را رنده كرده و روي پيازها بريزيد و روي اولين پنجره فر در دماي 400 درجه فرانهايت به مدت 30 دقيقه قرار دهيد و سپس آن را با نان باگت تازه ميل كنيد.
منبع: www.vista.ir /ن