? مواد لازم:
? گوشت 250 گرم
? جعفري ساطوري 200 گرم
? برنج نيم پز يک استکان
? پياز سرخ شده 3 قاشق غذاخوري
? رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري
? گوجه فرنگي 3 عدد
? فلفل دلمه 2عدد
? نمک و فلفل و ادويه و زردچوبه به ميزان لازم
? تخم مرغ يک عدد
? آبليمو يک قاشق غذاخوري
? شکر يک قاشق چايخوري
? طرز تهيه:
گوشت رابا دو قاشق از پياز سرخ شده و ادويه و زردچوبه و فلفل کاملاً ورز دهيد سپس سبزي و برنج و تخم مرغ را بيفزائيد و باز ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند.
سپس از اين مايه به اندازه يک تخم مرغ برداريد ودر روغن داغ سرخ کنيد و برگردانيد تا همه طرفشان سرخ شود.
سپس در روغن باقيمانده رب را تفت داده و فلفل و نمک و شکر و آبليمو وسپس پياز سرخ شده و يک ليوان آب را بيفزائيد و بگذاريد بجوش بيايد.
فلفل دلمه و گوجه فرنگي ها را حلقه حلقه کرده و کف يک قابلمه بزرگ يک رديف از هر کدام بچينيد سپس روي آنها کوفته هاي سرخ شده را فقط در يک رديف بچينيد و يک رديف ديگر از گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي روي کوفته ها بچينيد. بعد نصف سس را - که جوش بايد باشد تا کوفته ها وا نروند - رويشان بريزيد.
بعد از يکربع بقيه سس را روي کو فته ها بريزيد و تقريباً بعد از يکربع ديگر، وقتي کوفته 4 تا 5 قاشق غذاخوري آب داشت غذا حاضر است.
کوفته ها را در يک ظرف تخت بچينيد و آبش را بهمراه گوجه فرنگي و فلفل هاي پخته مانند سس روي آن بدهيد.
اين کوفته علاوه بر اينکه بسيار لذيذ است و خيلي سريع آماده ميشود چون لپه ندارد خيلي سبک است و براي بچه ها و افراد داراي ناراحتي معده نيز مناسب است.
منبع: www.vista.ir /ن