? مواد لازم :
? فيله ي ماهي قزلآلا 500گرم
? سيبزميني 1عدد متوسط
? هويج 1عدد متوسط
? پياز 1عدد متوسط
? سير 1حبه
? کنسرو نخودفرنگي يک چهارم پيمانه
? آبليموي تازه 1 قاشق غذاخوري
? پودر کاري نصف قاشق چايخوري
? نمک به مقدار لازم
? زردهي تخممرغ 1عدد براي تزيين
? زعفران آماده شده مقداري براي تزيين
? کنجد مقداري براي تزيين
? خمير کلوچه به مقدار لازم
? روش تهيه:
سيبزميني و هويج را آبپز کنيد. بعد از سرد شدن سيبزميني را پوست گرفته و همراه هويج نگيني خرد نماييد.
پياز و سير را خرد کنيد. پياز را همراه با کره کمي تفت دهيد تا طلايي شود. آنگاه سير را اضافه نماييد و کمي ديگر تفت دهيد. سپس فيله ماهي را ريز خرد کنيد و به همراه پياز و سير تفت دهيد. پودر کاري، نمک، سيبزميني و هويج خرد شده،نخودفرنگي و آب ليمو را اضافه کنيد و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنيد تا مواد سرد شود.
خمير کلوچه( طرز تهيه آن در پايين آمده است) را روي سطح صافي که کمي آرد پاشيدهايد با وردنه باز کنيد و به اندازهي دلخواه با قالب گرد، قالب بزنيد. از مواد آماده شده در بالا، 2 قاشق غذاخوري در مرکز هر خمير گذاشته و لبههاي آن را ببنديد. بعد مخلوط زردهي تخممرغ و زعفران را با برس روي کلوچه بماليد و در صور دلخواه کمي دانه کنجد روي آن بپاشيد. آنگاه کلوچههاي آماده شده را در فر با حرارت 175درجه سانتيگراد يا350 درجه فارنهايت(که از قبل گرم شده) حدود30- 20دقيقه قرار دهيد تا بپزد و سطح روي آن کاملاً طلايي شود.
? مواد لازم براي خمير کلوچه:
? آرد حدود 2 پيمانه (200گرم)
? شير پاستوريزه نصف پيمانه (80 گرم)
? بيکينگ پودر 2 قاشق چايخوري
? روغن مايع 5 قاشق سوپخوري
? نمک نصف قاشق چايخوري
? روش تهيهي خمير کلوچه:
در يک ظرف مناسب شير، روغن مايع، نمک و بيکينگ پودر را مخلوط کنيد. سپس آرد را کم کم اضافه کنيد تا به خميري تبديل شود که به دست نچسبد.
آنگاه خمير را کمي ورز دهيد و به صورت گلوله در آوريد. بعد در ظرفي قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد در هواي آشپزخانه به مدت نيم ساعت بماند تا خمير ور بيايد. بعد از اين مدت خمير آماده ي مصرف است.
منبع: www.vista.ir /ن