جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کلوچه ي ماهي
-(8 Body) 
کلوچه ي ماهي
Visitor 405
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم :
 

? فيله ي ماهي قزل‌آلا 500گرم
? سيب‌زميني 1عدد متوسط
? هويج 1عدد متوسط
? پياز 1عدد متوسط
? سير 1حبه
? کنسرو نخودفرنگي يک چهارم پيمانه
? آبليموي تازه 1 قاشق غذاخوري
? پودر کاري نصف قاشق چاي‌خوري
? نمک به مقدار لازم
? زرده‌ي تخم‌مرغ 1عدد براي تزيين
? زعفران آماده شده مقداري براي تزيين
? کنجد مقداري براي تزيين
? خمير کلوچه به مقدار لازم

? روش تهيه‌:
 

سيب‌زميني و هويج را آب‌پز کنيد. بعد از سرد شدن سيب‌زميني را پوست گرفته و همراه هويج نگيني خرد نماييد.
پياز و سير را خرد کنيد. پياز را همراه با کره کمي تفت دهيد تا طلايي شود. آن‌گاه سير را اضافه نماييد و کمي ديگر تفت دهيد. سپس فيله ماهي را ريز خرد کنيد و به همراه پياز و سير تفت دهيد. پودر کاري، نمک، سيب‌زميني و هويج خرد شده،نخودفرنگي و آب ليمو را اضافه کنيد و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنيد تا مواد سرد شود.
خمير کلوچه( طرز تهيه آن در پايين آمده است) را روي سطح صافي که کمي آرد پاشيده‌ايد با وردنه باز کنيد و به اندازه‌ي دلخواه با قالب گرد، قالب بزنيد. از مواد آماده شده در بالا، 2 قاشق غذاخوري در مرکز هر خمير گذاشته و لبه‌هاي آن را ببنديد. بعد مخلوط زرده‌ي تخم‌مرغ و زعفران را با برس روي کلوچه بماليد و در صور دلخواه کمي دانه‌ کنجد روي آن بپاشيد. آن‌گاه کلوچه‌هاي آماده شده را در فر با حرارت 175درجه سانتي‌گراد يا350 درجه فارنهايت(که از قبل گرم شده) حدود30- 20دقيقه قرار دهيد تا بپزد و سطح روي آن کاملاً طلايي شود.
? مواد لازم براي خمير کلوچه:
? آرد حدود 2 پيمانه (200گرم)
? شير پاستوريزه نصف پيمانه (80 گرم)
? بيکينگ پودر 2 قاشق چاي‌خوري
? روغن مايع 5 قاشق سوپ‌خوري
? نمک نصف قاشق چاي‌خوري

? روش تهيه‌ي خمير کلوچه:
 

کلوچه ي ماهي

در يک ظرف مناسب شير، روغن مايع، نمک و بيکينگ پودر را مخلوط کنيد. سپس آرد را کم کم اضافه کنيد تا به خميري تبديل شود که به دست نچسبد.
آن‌گاه خمير را کمي ورز دهيد و به صورت گلوله در آوريد. بعد در ظرفي قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد در هواي آشپزخانه به مدت نيم ساعت بماند تا خمير ور بيايد. بعد از اين مدت خمير آماده ي مصرف است.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image