جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
طباخي ساده با مرغ
-(2 Body) 
طباخي ساده با مرغ
Visitor 385
Category: دنياي فن آوري

?خوراك مرغ مديترانه اي
 

مواد لازم:
400 گرم كدوي سبز
1 عدد فلفل قرمز كوچك
1 عدد پياز متوسط
2 حبه سير، كوبيده
125 گرم زيتون سياه هسته گرفته
75 ميلي ليتر روغن زيتون
2 عدد سينه مرغ جدا از استخوان
400 گرم گوجه فرنگي خردشده
500 ميلي ليتر آب مرغ يا نيم ليتر آب داغ با دو عدد قرص عصاره سوپ مرغ
2 قاشق سوپخوري برگ ريحان خردشده

طباخي ساده با مرغ

طرز تهيه:
 

فر را با حرارت 220 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. كدوها را شسته و سر و ته آنها را جدا كنيد و حلقه حلقه كنيد. فلفل قرمز را به صورت حلقه هاي نازك خرد كنيد. پياز را به صورت حلقه هاي نازك خرد كنيد. كدو، پياز، فلفل قرمز و زيتون را در يك ظرف پيركس بچينيد و حدود 60 ميلي ليتر از روغن زيتون را روي آن ريخته كمي نمك و فلفل بپاشيد. سپس اين ظرف را به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد.
گوشت مرغ را به صورت نوارهاي مورب باريك خرد كنيد. باقي مانده روغن را در يك تابه نچسب داغ كنيد و قطعات مرغ را در آن تفت دهيد تا سرخ شده و اندكي طلايي شوند.
حرارت فر را به 200 درجه سانتيگراد كاهش دهيد. قطعات مرغ را روي سبزيجات در ظرف پيركس بريزيد. گوجه فرنگي و آب مرغ را در آن بريزيد و بگذاريد حدود 20 دقيقه ديگر بپزد تا مرغ كاملا مغزپخت شود و خوراك جا بيفتد.
اگر هنوز آب خوراك زياد است آن را در ظرف كوچكي بريزيد و بگذاريد با حرارت زياد بجوشد تا آب اضافي تبخير شود و سس غليظ باقي بماند. سپس غذا را در ظرف مناسب براي سرو خوراك بريزيد و سس را روي آن ريخته و برگ ريحان خرد شده را روي غذا بپاشيد و همراه با برنج يا نان سرو كنيد.

?خورش كاري تايلندي
 

مواد لازم:
450 گرم گوشت سينه مرغ بدون پوست و استخوان
2 قاشق روغن مايع
2 قاشق مرباخوري پودر كاري
3 قاشق سوپخوري موسير تازه ورقه شده
3 قاشق سوپخوري سير، ريز خرد شده
1 قاشق سوپخوري زنجبيل تازه ريز خرد شده يا يك قاشق چاپخوري پودر زنجبيل
2 قاشق چايخوري پوست ليموترش رنده شده
1 قاشق سوپخوري سويا سس
1 قاشق چايخوري شكر
كمي نمك
200 گرم نخودسبز پخته
400 ميلي ليتر شير نارگيل
3 قاشق سوپخوري آب
يك مشت برگ گشنيز
يك مشت برگ ريحان

خورش كاري تايلندي

طرز تهيه:
 

گوشت مرغ را به صورت قطعات مربع شكل 52 سانتي متري خرد كنيد. روغن را در تابه نچسبي داغ كنيد. مرغ را در آن سرخ كنيد تا گوشت مرغ پخته و كمي طلايي شود.كاري را اضافه كرده يك دقيقه ديگر تفت دهيد.موسير، پوست ليمو، سير، زنجبيل، سويا سس، شكر و نمك را به آن اضافه كنيد و يك دقيقه ديگر تفت دهيد. نخودفرنگي را همراه با آب و شيرنارگيل اضافه كنيد و حرارت را كم كرده بگذاريد به جوش آمده و 15 دقيقه بجوشد تا مرغ كاملا مغزپخت شود. برگ گشنيز و ريحان را در خورش بريزيد و هم بزنيد سپس بلافاصله سرو كنيد.

?برگر مرغ چيكن برگر
 

مواد لازم:
120 گرم گوشت سينه مرغ چرخ شده
2 قاشق سوپخوري پياز رنده شده
2 قاشق سوپخوري مغز كرفس ريز خرد شده
يك چهارم پيمانه پودر سوخاري
3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن مايع يا روغن زيتون
2 قاشق سوپخوري روغن زيتون
1 قاشق سوپخوري آب ليموي تازه
يك قاشق سوپخوري سرخالي برگ ترخان خرد شده
نمك و فلفل به اندازه كافي
دو عدد نان همبرگري

برگر مرغ چيكن برگر

طرز تهيه:
 

گوشت مرغ، پياز، كرفس، نيمي از پودر سوخاري، روغن زيتون، آب ليمو، ترخان، نمك و فلفل را در ظرف گودي بريزيد و با يك چنگال خوب هم بزنيد تا مخلوط شوند. با دست كمي ورز دهيد. به دو قسمت تقسيم كرده هر يك را به صورت يك دايره به قطر حدود يك سانتي متر درآورده و دو طرف آن را در پودر سوخاري بزنيد.برگرها را در روغن داغ شده در تابه اي نچسب سرخ كنيد تا طلايي شوند. هر دو سوي آنها را با حرارت متوسط حدود دو تا سه دقيقه سرخ كنيد. برگرها را در نان همبرگري با سس دلخواه و كاهو يا خيارشور و گوجه فرنگي سرو نماييد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image