جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عصاره گوشت
-(1 Body) 
عصاره گوشت
Visitor 383
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم:
 

2 کيلوگرم استخوان گاو تکه شده
نصف يک پياز کوچک
2 عدد هويج متوسط ساطوري شده
1عدد تره فرنگي حلقه شده
1عدد ساقه ي کرفس ساطوري شده
1عدد برگ بو
6 دانه فلفل سياه
1 شاخه ريحان ساطوري شده
2 شاخه جعفري ساطوري شده
6 ليتر آب سرد

? طرز تهيه:
 

فر را 15 دقيقه قبل از پخت روشن کرده و در دماي 220 درجه ي سانتي گراد گرم مي کنيم.
روي سيني فر تکه هاي استخوان گاو را گذاشته و به مدت 20 دقيقه آن را در فر قرار مي دهيم.
پياز، هويج، تره فرنگي و کرفس را در کنار استخوان هاي گاو مي گذاريم و دوباره به مدت 20 دقيقه سيني را در فر قرار مي دهيم.
بعد از گذشت اين مدت موادي که روي سيني فر گذاشته بوديم درون قابلمه اي مي ريزيم (بجز چربي جمع شده در سيني) برگ بو ، فلفل، ريحان، جعفري و آب سرد را به آن اضافه مي کنيم و به مدت 3 تا 4 ساعت روي حرارت ملايم مي گذاريم تا جا بيفتد.
بعد از گذشت اين مدت، آب درون قابلمه را از يک صافي بسيار ريز عبور مي دهيم و در کاسه اي مي ريزيم.
مواد جامد را نيز داخل صافي مي ريزيم تا مايعات اضافي آن خارج شود.
مايعات اضافي را پس از گذراندن از صافي به آب درون کاسه مي افزاييم.
کاسه را به مدت 1 ساعت در يخچال مي گذاريم و پس از اين مدت، چربي اضافي را که روي آن جمع شده برمي داريم؛ اينک حدود 3 ليتر آب گوشت داريم که براي تهيه ي انواع سوپ بسيار مناسب است.

? فريزري کردن عصاره ي گوشت
 

ابتدا يک کيسه ي پلاستيکي را کف ظرف اندازه گيري مي گذاريم و از عصاره ي گوشت به مقداري که مي خواهيم درون آن مي ريزيم. سپس کيسه را برداشته روي آن برچسب مي چسبانيم و در فريزر قرار مي دهيم.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image