? مواد لازم:
? گوشت گوساله 175 گرم(باريک و يکدست خرد شده)
? پياز خرد شده 2 عدد
? پيازچه خرد شده 6 عدد
? موسير خرد شده عدد
? کلم بروکلي 225 گرم(به صورت گل هاي کوچک درآمده)
? روغن سبزيجات يا بادام زميني 2 قاشق غذاخوري
? شير نارگيل 400 گرم
? گشنيز تازه و خرد شده 4 قاشق غذاخوري
? پودر کاري 1 قاشق چايخوري
? طرز تهيه:
روغن را در تابه گرم کنيد و به مدت يک دقيقه پودر کاري را در آن تفت دهيد. سپس گوشت را به آن بيفزاييد و تا زماني که رنگ آن قهوه اي شود تفت دهيد. پياز،پيازچه و موسير را به آن اضافه کنيد و دو تا سه دقيقه آنها را تفت دهيد. سپس گلچه هاي کلم بروکلي را هم به مواد بيفزاييد و آن را نيز 3 تا 5 دقيقه تفت دهيد. شير نارگيل را به مخلوط اضافه کنيد و بگذاريد جوش بيايد. اجازه دهيد مخلوط 8 تا 10 دقيقه خوب بجوشد تا گوشت کاملا نرم شود. سپس آن را در ظرف دلخواه بريزيد و با گشنيز تزئين کنيد. اين غذا را فورا سرو کنيد. ضمنا اين غذا با کته سرو مي شود.
منبع: www.vista.ir /ن