? مواد لا زم:
? گوشت راسته پاک کرده 500= گرم
? فلفل دلمه اي= 2 عدد
? پياز= 4 عدد
? پياز رنده کرده =1 قاشق
? گوجه فرنگي= 8 عدد
? ماست= 2/1 پيمانه
? آب 2 عدد ليمو
? زعفران =1 قاشق مربا خوري
? روغن= 4 قاشق
? نمک و فلفل
? طرز تهيه:
براي تهيه شيشليک بايد از گوشت راسته يا فيله گوساله يا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه براي کباب خوب انتخاب گوشت آن است که بايد نرم باشد (بوسيله گردوهاي مخصوص نرم کننده گوشت نيز مي توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود. گوشت را تقريبا قطر دو سانتي متر مي بريم و شکل آن نيز لا زم نيست منظم باشد سپس پياز را نرم رنده مي کنيم و روغن زيتون و فلفل را با پياز رنده شده مخلوط مي کنيم و گوشت را در اين مايه مي خوابانيم و مي گذاريم لا اقل يکشب بماند بعد گوشتها را به سيخ کشيده و کمي روي آنرا مي کوبيم بايد بين هردو يا سه قطعه کوچک دنبه به سيخ کشيد و موقع طبخ حرارت بايد کمي ملا يم باشد.
منبع:www.vista.ir /ن