جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيشليک
-(5 Body) 
شيشليک
Visitor 385
Category: دنياي فن آوري

? مواد لا زم:
 

? گوشت راسته پاک کرده 500= گرم
? فلفل دلمه اي= 2 عدد
? پياز= 4 عدد
? پياز رنده کرده =1 قاشق
? گوجه فرنگي= 8 عدد
? ماست= 2/1 پيمانه
? آب 2 عدد ليمو
? زعفران =1 قاشق مربا خوري
? روغن= 4 قاشق
? نمک و فلفل

شيشليک

? طرز تهيه:
 

براي تهيه شيشليک بايد از گوشت راسته يا فيله گوساله يا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه براي کباب خوب انتخاب گوشت آن است که بايد نرم باشد (بوسيله گردوهاي مخصوص نرم کننده گوشت نيز مي توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود. گوشت را تقريبا قطر دو سانتي متر مي بريم و شکل آن نيز لا زم نيست منظم باشد سپس پياز را نرم رنده مي کنيم و روغن زيتون و فلفل را با پياز رنده شده مخلوط مي کنيم و گوشت را در اين مايه مي خوابانيم و مي گذاريم لا اقل يکشب بماند بعد گوشتها را به سيخ کشيده و کمي روي آنرا مي کوبيم بايد بين هردو يا سه قطعه کوچک دنبه به سيخ کشيد و موقع طبخ حرارت بايد کمي ملا يم باشد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image