? مواد لازم:
? گوشت چرخکرده 200 گرم
? تخممرغ 3 عدد
? آرد سفيد تفت داده 2 قاشق غذاخوري
? بادمجان نيمکيلو
? سيبزميني 250 گرم
? فلفل دلمهاي کوچک 2 عدد
? جعفري ساطوري 2 قاشق غذاخوري
? پياز سرخ شده 2 قاشق غذاخوري
? بکينگپودر يک قاشق غذاخوري
? رب گوجهفرنگي يک قاشق غذاخوري
? آبليمو 3 قاشق غذاخوري
? زعفران محلول در آب 2 قاشق غذاخوري
? نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
? پياز کوچک يک عدد
? روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:
گوشت را با پياز و يک فلفل دلمهاي خردشده و کمي نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده تا آب گوشت جمع شود. رب گوجهفرنگي و آبليمو را در نصف ليوان آب حل کرده و به گوشت اضافه کنيد تا با حرارت ملايم بجوشد و آب آن جمع شود. بادمجانها را پوست گرفته و به حلقههايي با ضخامت يک سانت برش زده پس از شستن با آب نمک و با کمي روغن روي حرارت ملايم سرخ کنيد.
سپس آن را ساطوري کرده و روغن اضافي را بگيريد. سيبزمينيها را هم پخته و پوست بگيريد و رنده کنيد سفيدهها و زردههاي تخممرغ را هم جدا کنيد.زرده را بزنيد و به ساير مواد اضافه کنيد. سپس سفيده را بزنيد و آن را هم به ساير مواد اضافه کنيد. قالب گردي انتخاب کنيد در آن روغن بريزيد تا داغ شود سپس تمام مواد را در آن بريزيد و بعد روي آن روغن زيتون بريزيد. ظرف را در فر به مدت 45 تا 60 دقيقه با حرارت 175 سانتيگراد قرار دهيد.
منبع: www.vista.ir /ن