موادلازم:
گوشت: نيم کيلو
مغز گردو: يک پيمانه
سبزي(شامل تره، جعفري، گشنيز و شويد): دو پيمانه
پياز متوسط: يک عدد
دانه انار:نصف پيمانه
رب انار: يک پيمانه
گلپر در صورت تمايل: دو قاشق چايخوري
آبغوره: دو قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را به صورت قيمه اي تکه تکه کرده و با کمي پياز سرخ کنيد، سپس مغز گردو را چرخ کنيد و با دانه انار و رب انار بجوشانيد، آنگاه سبزي را خرد و سرخ کرده و تمام مواد را با گردو مخلوط کنيد، سپس گلپر، نمک، فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد، به روغن که افتاد اين خورش انار آماده مصرف است، اين خورش با برنج هم بسيار خوشمزه مي شود همچنين مي توانيد از سيب زميني سرخ کرده هم استفاده کنيد.
منبع: نشريه خانه و خانواده شماره 170
/س