مواد لازم براي 4 نفر:
جو پرک شده: يک استکان
سيب زميني ريز شده: دو عدد
هويج ريز شده: دو عدد
قطعاتي از مرغ (بال، گردن): 200 گرم
پياز خرد شده: يک عدد
نخود فرنگي: نصف استکان
جعفري ساطوري شده: نصف استکان
رب گوجه فرنگي: دو قاشق غذا خوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ميزان انرژي:1120 کالري
طرز تهيه:
جو را از قبل خيس کرده، به همراه قطعات مرغ و پياز مي پزيم. وقتي جو نيم پز شد، سيب زميني و هويج ريز شده را به همراه نخود فرنگي به سوپ اضافه مي کنيم. رب گوجه فرنگي، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم. وقتي سوپ لعاب انداخت، جعفري ساطوري شده را اضافه کرده تا چند قل بخورد. سپس اجاق را خاموش کرده و آن را سرو مي کنيم.
منبع:نشريه خانه و خانواده شماره 170
/س