براي سرخ کردن تکههاي مرغ در روغن ميتوان از انواع و اقسام طعمدهندهها استفاده کرد که سير و موسير هم از آن جملهاند. سرخ کردن مرغ همراه با اين دو ماده، طعم متفاوتي به اين گوشت ميدهد که احتمالاً تا به حال نچشيدهايد ولي پشيمان نميشويد. اين خوراک فيله را ميتوانيد همراه با سيب زميني پخته يا سرخ شده يا با پلوي ساده نوش جان کنيد. از همه اينها مهمتر از اين است که اين غذا بسيار سريع درست ميشود.
? مواد لازم براي 2 تا 4 نفر:
? سينه مرغ؛ 2 عدد،
? روغن زيتون؛ 2 قاشق سوپخوري،
? موسير؛ يک عدد،
? سير؛ 4 حبه،
? فلفل قرمز؛ نصف قاشق چاي خوري سرخالي،
? گوجه فرنگي؛ 3 عدد درشت،
? آب يک عدد ليموترش بزرگ،
? جعفري تازه خردشده؛ 2 قاشق سوپ خوري،
? نمک و فلفل سياه؛ به مقدار لازم
? طرز تهيه:
ابتدا با يک عدد چاقوي تيز، استخوانهاي سينههاي مرغ را از گوشت جدا کنيد. سپس گوشت آنها را به صورت نوارهايي باريک به طول يک انگشت دست ببريد و آماده سرخ کردن بگذاريد. گوجه فرنگيها را نيز به صورت نگيني خرد کنيد. موسير را هم در آب خيس کرده و سپس ريز خرد کنيد. حبههاي سير را هم پوست کنده و ريز رنده کنيد.
تابه نچسبي آماده کنيد و روغن زيتون را در آن بريزيد. پس از آن که روغن داغ شد، نوارهاي مرغ را همراه با سير، موسير و پودر فلفل قرمز روي شعله زياد اجاق گاز – حدود 5 دقيقه – حرارت دهيد تا سرخ شوند. هنگام تفت دادن، مدام مواد را هم بزنيد.
گوجه فرنگي خرد شده را نيز به مواد داخل تابه اضافه کنيد. در ظرف را بگذاريد و 3 دقيقه صبر کنيد تا همزمان با سرخ شدن، نوارهاي مرغ در آب گوجه فرنگي بپزند.
حالا نوبت اضافه کردن آب ليمو ترش و جعفري تازه و همچنين نمک و فلفل سياه است. وقتي اين مواد را اضافه کرديد، يکي، دو دقيقه ديگر حرارت دهيد و مواد را مدام هم بزنيد. پس از گذشت اين مدت، خوراک را در ظرفي بکشيد و مقداري جعفري خرد شده خام روي آن بريزيد و همراه با سيبزميني پخته يا سرخ شده يا پلوي سفيد ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir /ن