مـــــــواد لازم :
? اسفناج خرد شده ::4 پيمانه
? پياز متوسط : يک عدد
? روغن مايع : 3 قاشق سوپخوري
? پودر ژله قرمز رنگ :يک چهارم پيمانه
? فلفل دلمه اي : يک عدد
? فيله ماهي با ضخامت حدود 3 سانتي متر : 450 گرم
? نمک : يک چهارم قاشق چايخوري
? فلفل سياه : يک چهارم قاشق چايخوري
? سرکه : يک قاشق سوپخوري
? طـــــــرز تهيه :
اسفناج هاي خرد شده را درون يک کاسه بزرگ بريزيد و کنار بگذاريد . پياز را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده . ورقه ورقه برش دهيد، درون ماهيتابه ، يک قاشق سوپخوري روغن ريخته و پيازها را با حرارت ملايم تفت بدهيد تا طلايي رنگ بشوند. يک قاشق سوپخوري پودر ژله به پياز اضافه کرده کمي هم بزنيد . فلفل دلمه اي را به شکل نوارهاي باريک برش داده به مخلوط بيفزاييد .
آنها را به مدت يک دقيقه ديگر بپزيد. ماهيتابه را از روي شعله گاز برداشته و مخلوط پياز را به اسفناج اضافه کنيد . روي کاسه را بپوشانيد و کنار بگذاريد . فيله ماهي را به چهار قسمت مساوي تقسيم کرده و کمي نمک و فلفل روي آنها بپاشيد . همان ماهيتابه را تميز کرده و دو قاشق سوپخوري روغن باقيمانده را درون آن بريزيد تا گرم شود . سپس فيله هاي ماهي را به مدت دو دقيقه در آن سرخ کنيد . حرارت را کاملاملايم کنيد و فيله ها را به مدت 5 دقيقه ديگر بپزيد . فيله ها را در نهايت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روي آنها را بپوشانيد تا گرم بمانند . باقيمانده پودر ژله را درون ماهيتابه ريخته، آن را حرارت دهيد، سپس اين ژله را با قاشق روي فيله ها بريزيد . مخلوط اسفناج و پياز را کمي قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فيله ها را با آن تزئين کنيد .
منبع:www.vista.ir /ن