تركيب هويج، سيب و پودر كاري معجون بسيار دلپذيري مي دهد كه مزه اي فوق العاده دارد.
مواد لازم براي 4 نفر
10 ميلي روغن آفتابگردان
1 قاشق مربا خوري پودر كاري
500 گرم هويج پوست گرفته و ريز شده
1 عدد پياز بزرگ خرد شده
يك عدد سيب رسيده بزرگ خرد شده
750 گرم آب مرغ
نمك- فلفل سياه، ماست سفت و هويج باريك شده.
طرز تهيه
ابتدا روغن را در يك ظرف بزرگ گرم مي كنيم. اين ظرف بهتر است از جنس فلز باشد.
بعد از گرم شدن روغن پودر كاري را در روغن ريخته و براي 2 تا 3 دقيقه تفت مي دهيم.
بعد از آن به آن هويج هاي خرد شده، پياز و سيب را كه قبلاً پخته ايم اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم. در ظرف را گذاشته و براي 15 دقيقه با حرارت ملايم مي پزيم در اين مدت گاهي آن را هم مي زنيم. مواد بايد به اندازه اي بپزد كه نرم شود بعد از آن اين مواد را درون غذا ساز يا مخلوط كن مي ريزيم و آن را كاملاً به هم مخلوط مي كنيم تا كاملاً يكدست و صاف شود.موادي را كه در غذاساز ريخته و نرم شده است داخل ظرف مناسبي مي ريزيم و آب مرغ را به آن اضافه كرده و روي شعله قرار مي دهيم تا جوش بيايد. در اين مرحله به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه مي كنيم.اين مواد را با ملاقه در كاسه مي ريزيم.سپس ماست را به آرامي (مطابق شكل) در ظرف قرار داده و كمي آن را در سوپ حركت مي دهيم و باريكه هاي هويج را كه به صورت پاپيون درآورده ايم براي تزئين در ظرف مي اندازيم.
منبع:www.vista.ir /ن