در شروع كار، ماهي قزل آلا را از تيغ جدا ميكنيم، بعد از خارج كردن تيغ، آنرا بخار پز ميكنيم. يادتان باشد ماهي را قبل از بخار پز كردن حسابي با آبليمو، سركه و مقدار خيلي كمي زردچوبه مزهدار كنيد.
خب تا اينجاي كار شما ياد گرفتيد يك ماهي قزل آلاي خوب و خوشمزه درست كنيد. فرض هم ميكنيم كه قبلا آشپزي را به اندازه كافي بلد هستيد و ميدانيد كه چه موقع يك ماهي خوب پخته ميشود. يعني حد اقل از شكل ماهي به راحتي اين موضوع را تشخيص ميدهيد.
اما چيزي كه مهم است آن است كه ميخواهيم ماهي قزل آلاي شما با بقيه ماهيهاي قزل آلا تفاوت داشته باشد و در ضمن براي خوشمزه شدن آن هر چيزي را وارد ماهيتابه نكنيم. چون ما ميخواهيم يك خوراك ماهي براي كساني درست كنيم كه بيماران قلبي و ديابتي محسوب ميشوند. پس حتما در تهيه سس آن بايد نكاتي در همين زمينه در نظر بگيريم كه اين نكات از انتخاب مواد تشكيل دهنده سس شروع ميشوند.
? ملزومات درست كردن سس خوراك ماهي:
يك عدد كدو بزرگ حلقه شد ه، يك ليوان شير (چيزي حدود 200 ميلي ليتر)، يك قاشق غذا خوري آرد، هويج رنده شده به اندازه كافي ، 200 گرم قارچ حلقه شده. اگر ميخواهيد مزه بهتري از قارچ را احساس كنيد، قارچهاي كوچكتر مناسبترند. يادتان باشد كه هميشه از ميوه و يا سبزيجات تازه استفاده كنيد. اين موضوع هم به مزه غذا و هم به سلامت شما كمك ميكند.
? طرز تهيه سس :
بعد از اينكه مواد لازم براي درست كردن سس را فراهم كرديم، ابتدا سبزيجات را با نصف استكان آب كمي تفت ميدهيم. سپس شير را با آرد مخلوط ميكنيم و آرام آرام به سبزيجات درون تابه اضافه ميكنيم. آنقدر صبر ميكنيم تا وقتي كه شير و سبزيجات درون تابه شروع به حباب زدن كنند. وقتي اين اتفاق افتاد سس سبزيمان را روي ماهي ميريزيم. يادتان باشد همه مواد را تا آن اندازه بپزيد كه مزه غذا از بين نرود.
منبع: www.vista.ir /ن