? مواد لازم براي 4 الي 6 نفر
سيب زميني متوسط: 3 عدد
پياز قرمز متوسط: 2 عدد
هويج متوسط: 1 عدد
گوجه فرنگي متوسط: 4 عدد
نخود فرنگي آبپز: نصف پيمانه
فلفل دلمهاي قرمز و سبز: يك عدد
روغن زيتون: دو قاشق غذا خوري
پودر سيروزيره سياه: نصف قاشق چايخوري
زنجبيل: نصف قاشق چايخوري
پودر كاري: يك قاشق چايخوري
ماست كمچرب: 2 قاشق غذا خوري
نارگيل پرپر شده: 1/4 پيمانه
آب جوش: 1پيمانه
قارچ : به مقدار لازم
? طرز تهيه:
در يك كاسه متوسط، نارگيل و آب جوش را هم بزنيد و بگذاريد بماند. سبزيجات و سيبزمينيها را بپزيد، بعد به مدت 10 دقيقه كنار بگذاريد. در ماهي تابه روغن را داغ كرده پيازها را برشهاي بزرگ زده همراه با سير تكه شده سرخ ميكنيم. سپس زيره سياه، فلفل، زنجبيل، پودر كاري و نمك را اضافه ميكنيم. فلفل دلمهاي و هويج را به صورت مكعبي خرد كرده به مواد بالا اضافه ميكنيم. اين مواد را كمي تفت ميدهيم و حدود 5 دقيقه ميگذاريم تا نرم شوند. حالا نارگيل را از صافي رد ميكنيم و در آبكش فشار ميدهيم تا شيره آن گرفته شود تفاله آن را دور ريخته و شيره نارگيل را به گوجه فرنگي و سيبزميني اضافه ميكنيم. وقتي قلقل كرد، در آن را گذاشته و حرارت را كم ميكنيم. حدود 10 دقيقه طول ميكشد تا سبزيجات پخته شوند. در آخر نخود فرنگي آبپز شده، ماست و نمك را اضافه ميكنيم. كمي بعد غذا آماده سرو است.سپس روي آن را با قارچ پخته شده تزيين مي كنيم.
منبع: www.vista.ir /ن