در غذاهاي مکزيکي، لوبيا مصرف زيادي دارد. در اين سوپ، لوبيا چيتي بهعنوان ماده اصلي انتخاب شده و باتوجه به اينکه غذايي مکزيکي است، طعم تندي دارد.
البته شما ميتوانيد براساس ذائقه خودتان از ميزان فلفل ذکرشده در مواد لازم بکاهيد.
? مواد لازم براي 4 نفر:
175 گرم لوبيا چيتي [خواص لوبيا]
5/ 1 ليتر يا 5/2 پيمانه آب
170 تا 220 گرم هويج (نگيني خرد شود)
يک عدد پياز (نگيني خرد شود)
2 تا 3 حبه سير (رنده شود)
يک عدد فلفل قرمز خشکشده (خرد شود)
يک ليتر يا يک و سه چهارم پيمانه آب مرغ
2 عدد گوجه فرنگي (پوست آن کنده و ريز خرد شود)
2 ساقه کرفس (ريز خرد شود)
نمک و فلفل سياه، به مقدار لازم
يک قاشق سوپخوري گشنيز خرد شده
3 عدد نان تست
روغن، به مقدار لازم
2 حبه سير (رنده شده و به صورت جداگانه در ظرفي ريخته شود)
? طرز تهيه:
1.لوبيا چيتي را از شب قبل در آب سرد خيسانده و روز بعد در قابلمهاي بپزيد سپس هويج، سير، پياز، فلفلقرمز و آب مرغ را به آن اضافه کرده و بگذاريد به جوش آيد. در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد 30 دقيقه حرارت ببيند.
2 . حالا نيمي از مواد داخل قابلمه، شامل لوبيا و مخلوط سبزيجات را همراه مقداري آب سوپ در محفظه دستگاه غذاساز يا خردکن بريزيد و پورهاي نرم و يکنواخت تحويل بگيريد.
3. پوره را به قابلمه برگردانيد و گوجه فرنگي و کرفس را به آن اضافه کنيد؛ سپس 10 الي 15 دقيقه يا تا زماني که تکههاي کرفس بپزد، حرارت دهيد. درصورت نياز، مقداري آب جوشيده به سوپ اضافه کنيد.
4. در اين فاصله زماني، نانهاي تست را با چاقو بهشکل مکعبهاي کوچک ببريد و همراه 2 حبه سير رنده شده در تابهاي حاوي کمي روغن سرخ کنيد تا طلاييرنگ شوند. سپس تکه نانها را داخل سبد فلزي ريخته يا روي دستمال آشپزخانه حولهاي قرار دهيد تا چربي اضافي آن گرفته شود.
5. در پايان، نمک و فلفل موردنياز را به همراه گشنيز خردشده اضافه کنيد و چند دقيقه حرارت دهيد، سپس سوپ را به ظرف موردنظر منتقل کرده و تکه نانهاي سرخشده را روي آن بريزيد و سرو کنيد.
منبع:www.vista.ir /ن