راستي مي دونيد اولين بار نخودفرنگي چطوري به ايران اومد؟ اگه نمي دونيد، بدونيد که نخودفرنگي در زمان ناصر الدين شاه به وسيله اتابک به ايران آورده شد و جالب تر اين که اسم هاي ديگه اي هم داره که من به شخصه فقط همين يه اسم معمولش رو مي دونستم. اما اسم هاي ديگه ي نخودفرنگي عبارتند از: نخودسبز، خلر، جليان، ململي، بسله و کلول.
مواد لازم:
سيب زميني: سه تا بزرگ، گوشت چرخ کرده: 300 گرم، هويج سه تا بزرگ، نخودفرنگي، نصف ليوان، نمک و فلفل: به اندازه لازم، پياز:يه دونه بزرگ، زيره: نصف قاشق چايخوري، زردچوبه: به اندازه دلخواه، پنير پيتزا: به اندازه دلخواه.
طرز پخت: هويج و نخودفرنگي رو تو ظرفي مي ريزيم و روي حرارت مي ذاريم تا خوب بپزه. سيب زميني رو هم جداگونه مي پزيم. پياز رو هم سرخ مي کنيم و زردچوبه رو هم به اون اضافه مي کنيم بعد گوشت چرخ کرده رو به پياز سرخ شده مون اضافه مي کنيم و تا موقعي که رنگ گوشت مون بر گرده، سرخ مي کنيم. هويج و سيب زميني هاي پخته شده رو نگيني ريز خرد مي کنيم، و با نخود فرنگي به گوشت مون اضافه مي کنيم، نمک و فلفل رو به گوشت مون اضافه مي کنيم و مي ذاريم خوب جذب بشه، زيره و ريحون سبز رو هم روي مواد مي ريزيم اگر مايکروويو در دسترس بود غذا رو تو ظرف مناسبي مي ريزيم و پنير پيتزا رو روش مي ريزيم و توي مايکروويو مي ذاريم تا پنير پيتزاي اون کمي آب بشه، بعد مي تونيم غذا رو سرو کنيم. ولي اگر مايکروويو نداشتيم و در دسترس نبود، روي همون گاز مي تونيم پنير پيتزا رو بريزيم. تا زماني که پنير کمي شل بشه، غذا ديگه آماده ست. نوش جان.
منبع:جوانان امروز، شماره 2126 /ن