جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک سيب زميني با نخودفرنگي
-(5 نفر) 
خوراک سيب زميني با نخودفرنگي
بازدید 301
گروه: دنياي فن آوري
راستي مي دونيد اولين بار نخودفرنگي چطوري به ايران اومد؟ اگه نمي دونيد، بدونيد که نخودفرنگي در زمان ناصر الدين شاه به وسيله اتابک به ايران آورده شد و جالب تر اين که اسم هاي ديگه اي هم داره که من به شخصه فقط همين يه اسم معمولش رو مي دونستم. اما اسم هاي ديگه ي نخودفرنگي عبارتند از: نخودسبز، خلر، جليان، ململي، بسله و کلول.

مواد لازم:
 

سيب زميني: سه تا بزرگ، گوشت چرخ کرده: 300 گرم، هويج سه تا بزرگ، نخودفرنگي، نصف ليوان، نمک و فلفل: به اندازه لازم، پياز:يه دونه بزرگ، زيره: نصف قاشق چايخوري، زردچوبه: به اندازه دلخواه، پنير پيتزا: به اندازه دلخواه.
طرز پخت: هويج و نخودفرنگي رو تو ظرفي مي ريزيم و روي حرارت مي ذاريم تا خوب بپزه. سيب زميني رو هم جداگونه مي پزيم. پياز رو هم سرخ مي کنيم و زردچوبه رو هم به اون اضافه مي کنيم بعد گوشت چرخ کرده رو به پياز سرخ شده مون اضافه مي کنيم و تا موقعي که رنگ گوشت مون بر گرده، سرخ مي کنيم. هويج و سيب زميني هاي پخته شده رو نگيني ريز خرد مي کنيم، و با نخود فرنگي به گوشت مون اضافه مي کنيم، نمک و فلفل رو به گوشت مون اضافه مي کنيم و مي ذاريم خوب جذب بشه، زيره و ريحون سبز رو هم روي مواد مي ريزيم اگر مايکروويو در دسترس بود غذا رو تو ظرف مناسبي مي ريزيم و پنير پيتزا رو روش مي ريزيم و توي مايکروويو مي ذاريم تا پنير پيتزاي اون کمي آب بشه، بعد مي تونيم غذا رو سرو کنيم. ولي اگر مايکروويو نداشتيم و در دسترس نبود، روي همون گاز مي تونيم پنير پيتزا رو بريزيم. تا زماني که پنير کمي شل بشه، غذا ديگه آماده ست. نوش جان.
منبع:جوانان امروز، شماره 2126
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس