جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
والک پلو
-(5 Body) 
والک پلو
Visitor 299
Category: دنياي فن آوري
والک پلو يه سبزي خودروي کوهيه، که در جاهاي سرد کوهستاني کشور و در فصل بهار رشد مي کنه. اين سبزي به خودي خود، بوي خوشي نداره، ولي استفاده از او در پلوي مخلوط، باعث خوشمزه شدن غذا مي شه، که بين قديميا طرفداراي زيادي داره.

مواد لازم:
 

برنج: 4 پيمانه سر خالي يا 500 گرم، والک: 500 گرم، روغن: 100 گرم

طرز پخت:
 

برنج رو بعد شستن با نمک خيس مي ديم. والک ها رو بعد پاک کردن خوب مي شوريم و توي آبکش مي ريزيم تا آب اضافي اون گرفته شه. از اونجايي که والک هاي کوهي برگ هاي لطيف و کوتاهي دارن، مي تونيد اونها رو به شکل درسته، شستشو بديد و استفاده کنيد. ولي اگه کمي درشت تر بودن، خورد شده اونو استفاده کنين و موقع خورد کردن کمي از سبزي پلو درشت تر خورد کنين.
قابلمه اي رو آماده کنين، تا برنج خيس خورده رو آبکش کنين، بعد اين که برنج نيم پز شد، والک هاي خورد شده رو به آب برنج اضافه کنين تا همزمان با برنج چند جوش بخوره، بهتره زمانش بيشتر از 2 الي 3 دقيقه طول نکشه، بعد برنج رو به همراه والک آبکش کنين و دم بدين.

توضيحات:
 

1- از اون جايي که والک، سبزي خيلي لطيفيه، طولاني شدن زمان پخت اون در آب، باعث له شدن اون مي شه، پس بهتره قبل از اضافه کردن والک، از نيم پز شدن برنج مطمئن شويم.
2- در قديم، والک پلو رو با سماق و زعفرون دم مي کردن، به اين شکل زماني که مخلوط برنج و والک رو در قابلمه ريختيم که دم بيايد، توي اين فاصله لا به لاي برنج سماق و زعفرون رو هم مي پاشيم.
3- اين غذا از قديم بدون گوشت پخته مي شده، ولي حالا اگه کسي تمايل به مصرف پروتئين داشته باشه، مي تونه اونو به همراه ماهيچه پخته شده يا کوفته ريزه سرخ شده دم کنه و بخوره.

و اما چند نکته:
 

1- والک شسته شده خيلي زود خراب مي شه، پس بهتره بعد از شست و شو خيلي سريع در پخت غذا ازش استفاده شه.
2- از خيس کردن درازمدت والک توي آب دوري کنيد، چون باعث پژمرده شدنش مي شيد.
3- بهترين شکل نگهداري طولاني مدت والک، فريزر کردن اونه، پس بهتره بعد شستشو، اونو به صورت درسته يا خورد شده فريز کنين.
4- شکل ديگه ي نگهداري بلند مدت والک، خشک کردن اونه، اين کار رو توي سايه بايد انجام داد.
5- براي پختن والک پلو، به جاي آبکش کردن، مي شه کته هم درست کرد. البته توي اين روش، وقتي که کار پخت برنج تموم شد، والک رو به برنج اضافه مي کنيم و مي ذاريم تا اين مخلوط مثل کته معمولي دم بکشه.
منبع: جوانان امروز، شماره 2125
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image