مواد لازم:
سيب زميني: 10عدد ، پوره شده
روغن زيتون: يک پيمانه
فلفل دلمه اي زرد: يک عدد
فلفل تند تازه: يک عدد
ليمو ترش : 2 تا 3عدد
نمک وفلفل : به ميزان لازم
تن ماهي: يک عدد
تخم مرغ: 5 عدد، خرد شده
جعفري: يک پيمانه، خرد شده
سس مايونز: 100گرم
پياز متوسط: يک عدد، ريز خرد شده
زيتون: 100گرم، براي تزيين
ميگو: 100گرم، براي تزيين
طرز تهيه:
ابتدا به سيب زميني پخته شده ، روغن ، فلفل دلمه اي ، فلفل تند، آبليمو، نمک وفلفل را اضافه کرده وهمه ي مواد را با هم مخلوط کنيد. تن ماهي، تخم مرغ پخته وخرد شده ، جعفري خرد شده ، سس مايونز وپياز راجداگانه با هم مخلوط کرده ، هم بزنيد تا همه ي اين مواد با هم مخلوط شوند. در ظرفي يک لايه از سيب زميني راپهن کنيد. واز مايعي که آماده کرده ايد درون لايه ي سيب زميني بريزيد. يک لايه ي ديگر سيب زميني روي آن پهن کنيد وبه صورت يک لايه از مواد ويک لايه سيب زميني بچينيد تا مواد کاملاً تمام شود به طوري که لايه ي آخر سيب زميني باشد بعد روي اين لايه را با زيتون وميگو تزيين کنيد.
منبع:نشريه هنرآشپزي،شماره 70 /ع