مواد لازم:
فيله ماهي تازه يا يخ زده : 600 تا 700گرم
پياز متوسط: يک عدد
تره فرنگي : 3تا 4 شاخه
تخم مرغ: 2عدد
نشاسته سيب زميني يا ذرت: يک قاشق غذاخوري
مارگارين: 60 گرم
روغن مايع: 3قاشق غذاخوري، سر پر
آب ليمو: به مقدار لازم
نمک وفلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه:
ماهي را شسته، آب آن را گرفته وخشک کنيد. قطعات ماهي را در يک ظرف گود به آب ليمو آغشته کرده وبه مدت 10 دقيقه به همين صورت کنار بگذاريد. تره فرنگي ها را شسته، برگ هاي سبز آن را براي مصرف سوپ کنار گذاشته وقسمت هاي سفيد آن را به حلقه هاي گرد کوچک ببريد. ماهي را چرخ کرده ونشاسته سيب زميني يا ذرت، تخم مرغ، نمک وفلفل را اضافه کرده وخوب مخلوط کنيد. پياز را پوست کنده و رنده کنيد. و به مخلوط بالا اضافه کنيد ومارگارين را در يک تابه داغ کرده و از گوشت ماهي به اندازه ي نارنگي گلوله هايي برداشته وکمي پهن کنيد وبه مدت 10 دقيقه آن ها را سرخ کرده وکنار بگذاريد.
تره فرنگي ها را نيز سرخ کرده و نمک و فلفل بزنيد. دريک ديس مناسب کتلت ها را چيده و تره فرنگي ها را کنار آن دورچين کرده وبا چند شاخه جعفري وليمو ترش تزيين کنيد.
نکته:
1- اين دستور 30گرم کربوهيدرات، 160 گرم پروتئين، 140 گرم چربي و 2020 کيلو کالري انرژي دارد.
2- اين غذا در شمال کشورهاي اروپايي مثل نروژخيلي متداول است.
منبع:نشريه هنرآشپزي،شماره 70 /ع