مواد لازم براي 3 تا 5نفر:
فيله ي مرغ: 16عدد
ادويه خانگي: مقداري
ماست رقيق: 2 پيمانه
آرد: 3پيمانه
بيکينگ پودر: يک قاشق مربا خوري
روغن مايع: به ميزان لازم
سيب زميني درشت: 6عدد
مواد لازم براي خلال موتزارلا:
پنير موتزارلا قالبي: 2بسته
پنير پارمزان: يک دوم پيمانه
پودر نان: يک پيمانه
آويشن، ريحان : يک و يک دوم قاشق خشک مربا خوري از هر کدام
اورگانو خشک : يک قاشق مربا خوري
نمک وپودر سير: يک دوم قاشق مربا خوري از هر کدام
تخم مرغ: 4عدد
طرز تهيه:
فيله هاي مرغ را با ادويه خانگي مخلوط کيند وآرد و بيکينگ پودر را مخلوط کرده ، فيله ها را ابتدا در آرد سپس در ماست ودوباره در آرد بزنيد. روغن را داغ کرده و فيله ها را در روغن فراوان سرخ کنيد تا طلايي شود. سيب زميني ها را نيز خلال کرده ، سرخ کنيد.
طرزتهيه خلال سوخاري موتزارلا:
پودر نان، پنير پارمزان، آويشن، ريحان، اوگانو ونمک رادر کاسه اي مخلوط کرده . پنير موتزارلاي داليا را خلالي برش زده وابتدا درتخم مرغ وسپس در پودر نان بزنيد وروي سيني بچينيد. حدود 2 ساعت درفريزر بگذاريد سپس درروغن زياد سرخ کنيد تا طلايي شود.
طرز تهيه ي ساندويچ:
ابتدا وسط نان ساندويچي ، فيله ي مرغ وخلال پنير سوخاري گذاشته و روي آن سيب زميني سرخ کرده ، سس گوجه، کاهو و گوجه قرار داده و سرو کنيد.
نکته:
1- اين دستور 735 گرم کربوهيدرات، 350 گرم پروتئين، 255 گرم چربي و6635 کيلو کالري انرژي دارد.
2- ادويه خانگي شامل يک پيمانه نمک، يک چهارم پيمانه فلفل سياه و يک چهارم پيمانه پودر سيراست که با هم مخلوط مي شود.
منبع:نشريه هنرآشپزي،شماره 70 /ع