|
سالاد مارچوبه و اسفناج
-(1 Body)
|
سالاد مارچوبه و اسفناج
Visitor
253
Category:
دنياي فن آوري
اين سالاد راعلاوه ر اين که همراه وعده هاي غذايي سرو ميکنيم، مي توانيم به عنوان يک شام سبک نيز استفاده کنيم. موارد لازم مارچوبه: حدود 20 ساقه اسفناج پخته شده: 1 ليوان نخود فرنگي: نصف ليوان سوسس کوکتل گوشت يا مرغ: 6 تا 7 عدد ساقه پيازچه: 5 تا 6 عدد فلفل دلمه اي ريز شده: يک چهارم ليوان سس مايونز فرانسوي به ميزان دلخواه فلفل سياه: به ميزان دلخواه تکه هاي سيب زميني ياپوره سيب زميني: براي تزيين ابتدا ساقه هاي مارچوبه را از وسط نصف کرده و با بخار يا کمي آب جوش و نمک مي پزيم. نخود فرنگي را نيز به همين صورت مي پزيم. با اين تفاوت که به آب نخود فرنگي کمي جوش شيرين اضافه مي کنيم تا رنگ آن حفظ شود. تمامي مواد را وقتي که سرد شدند با يکديگر مخلوط کرده، پيازچه و فلفل دلمه ايرا هم ريز خرد مي کنيم و به آنها اضافه مي کنيم. در آخر سوسيس ها راحلقه کردهوداخل روغن زيتون کمي تفت مي دهيم تا پخته و سرخ شوند. پس از اين که سوسيس ها خنک شدند، آنها را به سالاد اضافه ميکنيم و سالاد را حدوداً يک ساعت قبل از مصرف داخل يخچال قرار مي دهيم تا طعم مواد با يکديگر مخلوط شود. در صورت تمايل، هنگانم مصرف، سس مايونز فرانسوي را به مواد اضافه مي کنيم. نکته: اگر سس مايونز را هنگام مخلوط کردن مواد به سالاد اضافه کنيم. تمام مواد به يکديگر چسبيده و ظاهر زيباي خد را از دست خواهد داد. منبع: زندگي ايده آل، شماره 44 . /ج
|
|
|