طرز تهيه سس
کمي کره را ذوب کرده، آرد را با آن تفت مي دهيم، شير سرد را به آن اضافه مي کنيم و سريعاً به هم مي زنيم تا آرد گلوله نشود. براي عطر دار کردن سس به آن فلفل سياه اضافه کرده و وقتي که کمي غليظ شد آن را از روي حرارت بر مي داريم. وقتي شعله را خاموش کرديم، خاتمه را به سس اضافه مي کنيم. حالا سس ما آماده سرو است.
نکته: براي طعم دار کردن سس، مي توانيم به دلخواه از کمي پودرسير يا جعفري خرد شده استفاده کنيم.
مواد لازم براي يک نفر
اسپاگتي سبوس دار: يک چهارم بسته
فيله گوساله: 200 گرم
اسفناج پخته: 150 گرم
پياز متوسط: 1 عدد
ذرت: براي تزيين
سير : 2 حبه
براي تهيه سس (براي يک نفر
خامه: 3 قاشق سوپ خوري
کره: 25 گرم
آرد: 1 قاشق سوپ خوري
شير: 200ميلي ليتر
فکر کردم اين نوع اسپاگتي براي کساني که علاقه بهخوردن خوراکي هاي خيلي سالم وکاملاً طبيعي دارند، ايده خوبي باشد، علاوه بر اين که به سرعت آماده ميشود، از مواد غذايي کاملاً سالم و دردسترس تهيه مي شود. در مواد لازم، دستور را براي يک تا دو نفرکه در يک بشقاب بزرگ سرو مي شود ذکر کرده ام؛ شما بنا به ميزاني که لازم داريد مي توايد اندازه را تغيير دهيد. براي شروع دقيقاً مثل دستورجوشاندن پاستا که درشماره هاي قبل گفته شد اسپاگتي ها را جوشانده وآبکش کنيد و وقتي که روغن را به آنها اضافه کرديد به جاي اين که در بشقاب سرو کنيد اول آنها را در يک ماهيتابه گرم ک رده و سپس داخل بشقاب بکشيد وميان آنها را کمي گود کنيد (تصوير 1).
پياز را به صورت خلالي خرد کنيد، به همراه 2 حببه سير درسته، 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون و نمک کمي تفت دهيد، سپس باحرارت خيلي زياد (بهتر است کهماهي تابه چدني باشد) گوشت فيله را که به صورت خلال هاي نازک (انگشتي) برش زده ايم به مواد اضافه کنيد و گوشت را استيک کنيد به صورتي که آب نياندازد (تصوير 2)سپس اسفناج را اضافه کرده و به همراه مواد سرخ کردني تا عطر خوش آن متصاعد شود (تصوير 3). مي توانيد اسفناج را جدا ازاستيک ها سرخ کنيد (با کمي پياز داغ) و مانند تصوير اصلي مثل من اسپاگتي، اسفناج واستيک را در 3 لايه روي هم قرار دهيد؛ در غير اينصورت مواد را روي اسپاگتي گذاشته و روي کل بشقاب را در مرحله آخر با ذرت بپوشانيد. سس را نيز طبق دستور تهيه کرده و روي مواد بريزيد. مي توانيد آنرا به صورت جداگانه نيز سرو کنيد. من سس را روي مواد نريختم تا شماعزيزان بتانيد لايه هاي پاستا را کاملاً در بشقاب مشاهده کنيد.
منبع:زندگي ايده آل، شماره 44 . /ج