مواد لازم براي 4 ساندويچ
سينه مرغ (سينه يک مرغ کامل): 600 تا 700 گرم
نان روگن: 4 عدد
پنيرتست (ورقه اي): 4 ورقه
فلفل دلمه اي ريز شده: يک چهارم ليوان
نخود فرنگي پخته شده: يک دوم ليوان
سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو: 2 قاشق غذاخوري
ژامبون گوشت تنوري: 4 ورق
کره: 50 گرم
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ کامل را بدون استخوان کرده و به دو تکه مساوي تقسيم مي کنيم.
مرغ را با يک عدد پياز، يک هويج و يک سابقه کرفس کمي تفت داده، زعفران و آب را به آن اضافه مي کنيم و مي پزيم (نمکم رافراموش نکنيد)
طرز تهيه:
نان را همانند معمول تهيه مي کنيم، تمام ساندويچ ها را از وسط برش داده وروي قسمت زيري نان را کره مي ماليم.
ورقه پنيررا روي نان و کره گذاشته سپس ورقه هاي ژامبون را از وسط برش مي دهيم. تا مي زنيم و هماننمد عکس روي پنير قرار مي دهيم. يک برش به قطر 1 تا 5/1 سانتي متر از سينه مرغ پخته شده (تصوير 1) را روي ژامبون ها قرار مي دهيم.
بقيه تکه هاي مرغ پخته را خرد مي کنيم و با سس، آب ليمو، فلفل دلمه اي و نخود فرنگي پخته شده مخلوط مي کنيم. (تصوير 2)؛ سپس يک قاشق بزرگ از مخلوط را روي مرغ گذاشته، برش هاي زيتون را نيز بين ورقه هاي ژامبون و پنير قرار مي دهيم.
در آخر قسمت بالايي نان را روي ساندويچ قرار ميدهيم. بهتر است براي اين که بهتر روي ساندويچ قرار بگيرد و داخل آن را خالي کنيم.
حدوداً به هنگام سرو کردن براي هر نفر 2 عدد از اين ساندويچ را در نظر مي گيريم.
منبع: زندگي ايده آل، شماره 44 . /ج