جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساندويچ مرغ با روگن
-(7 Body) 
ساندويچ مرغ با روگن
Visitor 260
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 ساندويچ
سينه مرغ (سينه يک مرغ کامل): 600 تا 700 گرم
نان روگن: 4 عدد
پنيرتست (ورقه اي): 4 ورقه
فلفل دلمه اي ريز شده: يک چهارم ليوان
نخود فرنگي پخته شده: يک دوم ليوان
سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو: 2 قاشق غذاخوري
ژامبون گوشت تنوري: 4 ورق
کره: 50 گرم
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم

ساندويچ مرغ با روکن

طرز تهيه:
سينه مرغ کامل را بدون استخوان کرده و به دو تکه مساوي تقسيم مي کنيم.
مرغ را با يک عدد پياز، يک هويج و يک سابقه کرفس کمي تفت داده، زعفران و آب را به آن اضافه مي کنيم و مي پزيم (نمکم رافراموش نکنيد)

ساندويچ مرغ با روکن

طرز تهيه:
نان را همانند معمول تهيه مي کنيم، تمام ساندويچ ها را از وسط برش داده وروي قسمت زيري نان را کره مي ماليم.
ورقه پنيررا روي نان و کره گذاشته سپس ورقه هاي ژامبون را از وسط برش مي دهيم. تا مي زنيم و هماننمد عکس روي پنير قرار مي دهيم. يک برش به قطر 1 تا 5/1 سانتي متر از سينه مرغ پخته شده (تصوير 1) را روي ژامبون ها قرار مي دهيم.
بقيه تکه هاي مرغ پخته را خرد مي کنيم و با سس، آب ليمو، فلفل دلمه اي و نخود فرنگي پخته شده مخلوط مي کنيم. (تصوير 2)؛ سپس يک قاشق بزرگ از مخلوط را روي مرغ گذاشته، برش هاي زيتون را نيز بين ورقه هاي ژامبون و پنير قرار مي دهيم.
در آخر قسمت بالايي نان را روي ساندويچ قرار ميدهيم. بهتر است براي اين که بهتر روي ساندويچ قرار بگيرد و داخل آن را خالي کنيم.
حدوداً به هنگام سرو کردن براي هر نفر 2 عدد از اين ساندويچ را در نظر مي گيريم.
منبع: زندگي ايده آل، شماره 44 .
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image