جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسپاگتي در چند دقيقه
-(2 Body) 
اسپاگتي در چند دقيقه
Visitor 378
Category: دنياي فن آوري
دستور پخت يک غذاي سريع اما مغذي ايتاليايي
در اين مقاله، سراغ كشور اسپاگتي و پاستا مي‌رويم؛ کشور ايتاليا كه پيتزا هم متولد آنجاست؛ البته نه اين پيتزاهاي ضخيمي که در ايران مي‌بينيم؛ بلكه پيتزاي اصل که ضخامتش حداكثر نيم سانت است. بسياري از مردم اين سرزمين، رژيم غذايي مديترانه‌اي را دنبال مي‌كنند و سركه بالزاميك، چاشني معروف‌شان است و روغن زيتون، بيشترين مصرف را در كشورشان دارد.
عادات‌ غذايي ايتاليايي‌هـا
اولين كلمه‌اي كه با شنيدن اسم كشور ايتاليا به ذهن خطور مي‌كند، ماكاروني است. اين غذا اصالتا ايتاليايي است و آنها در عرضه اين ماده غذايي به دنيا تلاش‌هاي فراواني كرده‌اند و در واقع همين بسته‌بندي‌هاي ماكاروني خشكي كه در بازارها مشاهده مي‌كنيد، مديون اين كشور و غذاي بين‌المللي آنهاست. جالب‌تر اينكه مواد اوليه‌اي كه در تهيه انواع غذاهاي ايتاليايي استفاده مي‌شود، شامل 3 جزء است كه نمادي از 3 رنگ پرچم اين كشور است. سفيد (پنير پيتزا)، قرمز (گوجه‌فرنگي) و سبز (سبزيجاتي مانند جعفري و ريحان).
ايتاليايي‌ها زمان زيادي را صرف غذا خوردن مي‌كنند. صبحانه مردم ايتاليا شامل شير گرم و قهوه و يك نوع بيسكويت مخصوص است. ناهار و شام آنها اغلب با يك پيش‌غذا شروع مي‌شود که معمولا نان سير همراه با روغن زيتون است و در بيشتر رستوران‌هاي به سبك ايتاليايي‌ در تهران هم به وفور يافت مي‌شود. سپس يك غذاي اوليه كه شامل يك غذاي اصيل ايتاليايي‌ است، سرو مي‌شود كه معمولا سوپ در انواع مختلف با يك پاستاي سبك است. قديمي‌ترين نوع آن هم همان لازانياي معروف است كه ايتاليايي‌ها از زمان‌هاي قديم، آن را در سوپ مي ريختند.
ايتاليايي‌ها هميشه همراه غذا از مخلفاتي مانند انواع پنير، سبزيجات و انواع سالادها استفاده مي‌كنند. غذا در مناطق مختلف ايتاليا بر اساس وجود و وفور موادغذايي در آن منطقه، متغير است. به عنوان نمونه، در شمال ايتاليا به دليل وفور گوشت گوسفند و گوساله، در هر وعده غذايي‌شان مي‌توانيد مقادير زيادي تكه‌هاي بزرگ گوشت ببينيد. اما هرچه به منطقه مركزي در اين كشور نزديك‌تر مي‌شويم، شاهد مصرف گوشت كمتر و سبزي‌ها و پنير بيشتر هستيم. نمي‌توانيم از ايتاليا و غذاي ايتاليايي صحبت كنيم اما حرفي از پيتزا نزنيم. اين غذا كه در انواع مختلف آن بسته به مخلفاتش تهيه مي‌شود، طرفداران زيادي دارد و مشخصه آن، خمير پيتزاي ايتاليايي است كه بسيار نازك درست مي‌شود و کلي هم پنير پيتزا! يكي از معروف‌ترين پيتزاهاي ايتاليايي‌ مارگاريتاست كه به نام يكي از ملكه‌هاي قديمي آن سرزمين نامگذاري شده است.

مـواد لازم (براي4 نفر)

اسپاگتي

8

ليوان

640

كيلوكالري

سير

4

حبه

15

كيلوكالري

جعفري

1

ليوان

25

كيلوكالري

فلفل‌دلمه‌اي قرمز

5/0

ليوان

15

كيلوكالري

روغن زيتون

3

قاشق غذاخوري

270

كيلوكالري

نمك و فلفل سياه و قرمز

 

به‌مقدار لازم

0

كيلوكالري

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image